Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A gyászoló anyuka először szólalt meg a tragédia óta.

A fotó évekkel ezelőtt készült, amikor Csilla és L.L. Junior együtt szerepeltek az Édes Élet című TV2-s realityben.

Nyílt levélben üzent L.L. Juniornak volt párja, Csilla, a kis Dávidka édesanyja, azután, hogy a tegnap kiderült, az énekes kérvényezte nagyobbik fia nála való elhelyezését, mivel úgy gondolja, most édesanyja nem tud róla megfelelően gondoskodni.

A levelet közösségi oldalára töltötte fel, azt vágatlanul lentebb olvashatják.

“Kérdezem én, mint anya, aki látta meghalni a gyermekét?! Kérdezem én, mint szülő, tőled L.L.Junior! Kérdezem én, mint érző ember, aki egy ilyen tragédia után nem ismer szavakat, mert nincs. Hol voltál? Hol voltál az utóbbi 4 évben? Csak Lacika miatt veszek levegőt. Én nem a vádaskodásban és pusztításban a nyilvánosságban élem a gyászom, hanem a lelkem és teljes valómban. Milyen ember, apa, szülő vagy te, hogy még azt sem hagyod, hogy gyászoljak, hogy fájjon, hogy megélhessem a kínok kínját békében, harcra kényszerítesz a fiamért?! Elvitted. Oda adtam, ahogyan mindig, mert a gyerekeket néztem, hogy nekik mi a jó, amióta csak megszülettek. És te nem engeded, hogy velem legyen? Mentális és pszichés zavar?

Ha abban a csodában lett volna részed, amiben nekem volt anyaként, nem is élnél, mert gyenge vagy. Az utolsó lélegzetemig küzdeni fogok a gyerekemért, mert nem lehet egy olyan emberé,aki 6 évig semmit nem tudott a fiairól és sosem tudta mi az a szeretet, mert nem volt ott, mert egy ágyban és egy pénztárcában találta meg az élet értelmét…

Nem tudod mit érzek, mert nem voltál ott. A fiadat utoljára a műtétje napján láttad 10 percre, amin szintén nem voltál ott, ahol velem foglalkoztál és nyomtad az undort, utána pedig egy órán keresztül vigasztaltam, mert te sírva hagytad ott… Sírt érted, hogy hiányzol neki… Ahogy egész életükben tették!

A te döntésed volt! Ahogy az is, hogy megszületett és megfogtad a bőröndöd és ott hagytad az egy hetes és 2 éves fiaid. Minden egyes ember a környezetünkben, a bölcsődében, az óvodában, a fejlesztéseken, az orvosoknál, a nevelési tanácsadókban, a szomszédok tanúsítani fogják, hogy téged nem láttak egyszer sem vagy csak nagyon ritkán, ha épp az időd engedte.

Én az utolsó percig az ő szeretetükben és boldogságukban úsztam! És szeretett fiam emlékére esküszöm, hogy megküzdök a fiamért, Lacikáért. GYÁSZOLOK!!!!!! Ezért nem nyilatkozom, mert ÉN megélem minden percét, nem a közösségi oldalakat nézem, nem olvasom a cikkeket és nem azzal foglalkozom, hogy lehetetlenítsek el embereket és pusztítsak,kérek mindenkit és téged is L.L.Junior TARTSD TISZTELETBEN A GYERMEKÜNK TISZTA EMLÉKET!!!!!!!!!!”

Ezt mondta L.L. Junior nagyobbik kisfia, amikor megtudta, Dávidka a mennybe ment!

A nyílt levélre L.L. Junior két Facebook élő videóval válaszolt, ám azokat kis idő után törölte a közösségi oldalról. Az énekes elmondta a nyílt levélre reagálva, hogy nem elvenni akarta Lacikát az édesanyjától, hanem közös felügyeletet: a hét egyik részében ő, másikban Csilla vigyázna rá.

Az énekes a videó feltöltésekor a temetőben volt, később elnézést kért, hogy onnan jelentkezett be. Azt is elmondta Dávidka temetése péntek délben lesz, “fehér hintó és fehér lovacska lesz neki”.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!