KezdőlapBulvárOlasz operaénekes aratott hatalmas sikert a Sztárban sztár leszek!-ben

Olasz operaénekes aratott hatalmas sikert a Sztárban sztár leszek!-ben

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Gioseppe Leto csak a Sztárban sztár leszek! kedvéért érkezett Magyarországra, interneten keresztül látta a műsort és annyira megtetszett neki, hogy úgy döntött jelentkezni fog.

A szicíliai férfi egy operával készült, hogy megmutassa a magyar közönségnek, nem csak az idős korosztály kedvelheti ezt a műfajt. Verdi Traviata áriáját adta elő a stúdióban, amivel hatalmas sikert aratott.

„Micsoda könnyedség, micsoda elegancia, micsoda hitelesség, természetesség. Egy ilyen nehéz és érzelmileg is nehéz dolgot ennyire könnyeden… Nagyon jól esett a lelkemnek” – mondta Tóth Gabi.

„Amikor bejöttél ezzel a szekóval azt hittem Jason Derulo-t fogsz énekelni, aztán eléggé meglepődtem, ennél jobban már csak akkor lepődtem meg, amikor nekiálltál énekelni. A legszebb a dologban az, hogy ezzel a hanggal bármit el lehet énekelni” – fűzte hozzá Majka.

„Megérte a hosszú utazás, én azt hittem végig, hogy playbackelsz, kamuból beszélsz olaszul. De hogy neked itt helyed van, az egészen biztos” – mondta Pápai Joci.

Tóth Gabi felkarolta a fiatal olasz operaénekest, azt is megígérte neki, hogy spagettit főz neki, csak bekerüljön a csapatába. Végül így is lett, Gioseppe pedig boldogan távozott.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet