KezdőlapBulvárOlga Kurylenko a legunalmasabb Bond-lány

Olga Kurylenko a legunalmasabb Bond-lány

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Rolling Stone a 29 éves ukrán színésznőt tartja a legunalmasabb Bond-lánynak, mivel nem feküdt le a 007-essel. Amerikában november 14-én mutatták be A Quantum csendjét.

Közben kirobbant a régi vita a szexjeleneteket hiányolók és a független nőideál védelmezői között. Az utóbbiak közé tartozik Olga Kurylenko is, aki a Camille nevű, bosszúszomjas titkosügynököt játssza. “Ez a Bond-lány nagyon más – nyilatkozta a színésznő – Sokkal több dologban vesz részt, mint a korábbiak, megvan a saját küldetése, és majdnem olyan erős, mint Bond.”

“Az idők változásával Bond ellenfelei is fejlődtek. Miközben az alkotók figyelembe vették a mindenkori politikát, a határokat is feszegették” – írta Tom Buxton, egy brit Bond-honlapon. Ebbe az olyan apróságok is beletartoznak, hogy Bondnak az AIDS miatt kevesebb alkalmi kapcsolata volt a 80-as években, és 35 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy ázsiai nője (Michelle Yeoh) legyen. (via slashfilm & Rolling Stone)

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet