KezdőlapBulvárOlivia Newton-John szívmelengető fotót osztott meg napokkal a halála előtt

Olivia Newton-John szívmelengető fotót osztott meg napokkal a halála előtt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mint arról a Twice.hu is beszámolt, 73 éves korában elhunyt Olivia Newton-John színésznő, énekesnő. A Grase színésznője családja körében hunyt el dél-kaliforniai farmján.

A színésznő halálát férje, John Easterling jelentette be a híresség közösségi oldalán. Mindössze két nappal a halála előtt, Olivia egy fotót tett közzé közösségi oldalán, ahol férjével emlékeznek a boldog időkre.

A képen a virágmintás blúzba és kék farmerba öltözött Olivia férje, John Easterling karjában mosolyog. A pár elégedettnek tűnik az édes ölelésben.

Olivia és Easterling 2008-ban házasodtak össze, miután egy közös amazóniai nyaraláson egy inka spirituális szertartás után egymásba szerettek.

Kapcsolatukról nem sokat osztottak meg a világgal, 14 éves házasságuk alatt sok hullámvölgyet éltek át.

„Randiztunk egy kicsit, de nem számítottam arra, hogy beleszeretek, aztán bumm!” – mondta a színésznő. Hozzátette: „Hihetetlenül okos és együttérző. Mindenre igent mond, igent mond az életre!”

„Az egyik legnehezebb dolog az, hogy nem tudjuk. Nagyon szerencsés vagyok, hogy van egy csodálatos, gyönyörű férjem, aki szeret. Mindig azt mondom a barátaimnak, hogy soha nem vagy túl öreg ahhoz, hogy megtaláld a szerelmet. Én 59 évesen találtam meg életem szerelmét, lassan 60 éves leszek! Hálás vagyok” – mondta korábban a színésznő.

„Olivia több mint 30 éven át a győzelmek és a remény szimbóluma volt, amikor megosztotta velünk a mellrákkal kapcsolatos útját. Gyógyító inspirációja és úttörő tapasztalata a növényi gyógyászattal kapcsolatban folytatódik az Olivia Newton-John Alapítványi Alapítványban, amely a növényi gyógyászat és a rák kutatásának szenteli magát” – írta férje a színésznő halálakor.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet