KezdőlapBulvár"Olyan hamis vagy, mint egy vinnyogó kutya" - kitört a balhé Gáspár...

“Olyan hamis vagy, mint egy vinnyogó kutya” – kitört a balhé Gáspár Laci és az X-Faktor versenyzője között

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Heves szóváltás követte Lea produkcióját miután kiderült róla, hogy nemcsak hamisan énekel, de a kritikát sem hajlandó elfogadni senkitől.

Kocsis-Légrádi Lilla Lea már gyerekkorában elment szavalóversenyre, kórusba, az X-Faktorba azért jelentkezett, hogy énekesnő lehessen, ezért Whitney Houston dalát, a When You Believe-t vitte a mentorok elé. Produkciója nem aratott sikert Gáspár Lacinál, azért kő keményen elmondta a véleményét, ami egyáltalán nem tetszett a fellépőnek.

“Olyan hamis vagy, mint egy vonyító kutya” – szögezte le Gáspár Laci.

“Nem tudom, de ha te ezt hamisnak hallod, baj lehet a füleddel” – vágott vissza Lea, majd hozzátette, zeneiskolába járt, profi énektanárokkal tanult.

“Borzalmasan énekeltél, kinyírtad a dalt, olyan, mintha egy baltával mentél volna egy rántott húsnak” – érvelt a mentor.

“Attól, hogy te azt mondod, hogy nem tudok énekelni, attól én még fogok” – jött a csípős és határozott válasz.

Gáspár Laci végérvényesen leszögezte, fülgyulladást kap az ember, ha meghallják a lányt énekelni. De Lea még ekkor sem állt le, mindenáron meg akarta győzni a mentorokat, hogy tud énekelni.

“Ha beletettetek volna ti is annyi évet, mint én, annyi alázattal…” – fogalmazott a lány, de ekkora Gáspár Laci a szavába vágott.

“Alázat? Alázat? Hát ne haragudjál meg, de neked az alázathoz semmi közöd nincsen, ide jöttél és nem fogadod el a véleményünket…” – szögezte le Gáspár Laci és egy Nem-el hazaküldte a jelentkezőt.

Lea négy Nem-et kapott a mentoroktól!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet