Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy gyászoló édesapa története, kinek 14 éves fia azért vetett véget önkézzel életének, mert iskolatársai folyton terrorizálták!

Egy szülőnek a legnagyobb fájdalmat gyermeke elvesztése jelentheti, ám ha a gyerek öngyilkosságot követ el, az tízezerszer jobban megsanyargatja a szülői szívet. A gyerekek által elkövetett öngyilkosságoknak számtalan dolog állhat a hátterében, mégis az egyik leggyakrabban jelentkező ok a terrorizálás, csúfolás.

A következőkben egy olyan édesapa történetét ismerhetjük meg, akinek fia 14 éves korában követett el öngyilkosságot azért, mert már képtelen volt megbirkózni a folytonos kigúnyolásokkal, piszkálgatásokkal és terrorizálásokkal.

A 14 éves Bradley John az öngyilkosságban látta egyedüli menekülését a mindennapok fájdalmai elől, és egy római katolikus iskola fürdőjében felakasztotta magát. A helyzetet tovább súlyosbította, hogy a holttestre a fiú nővére talált rá.

Az iskola vezetősége és a tanári kar is tisztában volt azzal, hogy szegény fiút már hosszú ideje csúfolják és bántják iskolatársai, mégsem tettek semmilyen lépést annak érdekében, hogy ezt megállítsák. A dolgok odáig fajultak, hogy Bradley egy idő után depressziós tüneteket produkált.

Az édesapa, Bryon, most az iskolát hibáztatja fia haláláért, és a felelősöket keresi, habár tudja, hogy fiát sajnos már semmivel nem hozhatja vissza. Az apa többek között azzal érvel, hogy érthetetlennek tartja azt, hogy a tragédia bekövetkezte alatt több mint egy óráig az iskolában senkinek sem tűnt fel, hogy a fiú hiányzik.

A gyászoló édesapa indítványozta az iskola igazgatójának menesztését és a hatóságok segítségével további nyomozásokat intéztek, hogy megtalálják azokat, akik valamilyen mértékig felelősségre vonhatóak a szörnyű tragédiáért.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!