Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az országot számos természeti csapás érte az elmúlt időszakban, s mind közül az árvízhelyzet volt a legveszélyesebb. Több száz család életet tette lehetetlenné, otthonok váltak semmivé. A Dolce Vita frontembere nem nézhette tétlenül a helyzetet, azzal segít, amihez a legjobban ért.

Ez pedig nem más, mint a zene. Jáger Gyula, a Dolce Vita zenekar Gyuszija hosszú évek alatt már bizonyította, hogy helyén van a szíve. Ha segítség kell, mindig az elsők között mutatja magát. Ugyanis vallja: ha ő annyi szépet és jót kaphatott az élettől, a közönségtől, akkor kötelessége neki is segíteni, ha tud. S ha az időpont és az alkalom stimmel, biztosak lehetünk benne, hogy a csupaszív fiatalember az ügy mellé áll.

A mostani eseményre Káptalanfüreden kerül sor, július 27-én. A helyi Ifjúsági Táborban 60 gyermek üdül, akiknek családját is sújtotta a semmit sem kímélő árhullám. A szülők az eddigi életük romjait rendezgetik, nyaralásról szó sem lehet. A gyerekeket azért sikerült egy kicsit kiragadni a szomorú valóságból és üdültetni őket pár napig.

Pár dal erejéig talán „édes lesz az élet”…

Ekkor jött az ötlet, hogy színes programokkal tegyék még élvezetesebbé a nyaralást, hiszen lesz meglepetés gyerekműsor és a Dolce Vita koncertje is mosolyt csalhat az arcokra. A nagy slágerek, mint a Gina, az Arrivederci Amore, és számos rock and roll nóta garantáltan felpezsdíti majd a tábor hangulatát.

– Annyi szépet kaptam már az élettől, örülök, ha segíthetek. Ami történt ezekkel a családokkal, az szörnyű katasztrófa. Nem is lehet elképzelni, min mentek keresztül, míg próbálták védeni otthonaikat, s végül a saját szemük előtt dőlt össze a családi boldogság egyik jelképe: az otthon. Természetesen a gondokat megoldani nem tudom, de ha az előadásommal egy kicsit enyhíthetem a sajgó sebeket, már megérte zenélnem. – mondta el Gyuszi, aki mindig is fontosnak tartotta, hogy kiálljon azokért, akik bajba kerültek.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!