KezdőlapBulvárÓrákkal az esküvő előtt tudta meg, hogy vőlegénye megcsalta - így állt...

Órákkal az esküvő előtt tudta meg, hogy vőlegénye megcsalta – így állt bosszút

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Alig várta, hogy férjhez menjen szerelméhez, ám egy üzenet romba döntötte élete legszebb napját.

Élete legrosszabb élményét élte át az a fiatal nő, aki esküvője előtt tudta meg, hogy vőlegénye, akivel épp össze akarta kötni az életét mindvégig megcsalta. A Casey nevű lány a Whimn nevű oldalon osztotta meg a történetét.

Casey már hat éve volt együtt barátjával, Alex-el, épp az esküvőre készültek, amikor egy üzenet mindent felborított. A nő egy üzenetet kapott egy ismeretlen számról, ami tele volt képernyőfotókkal arról, hogy a párja hogyan lépett félre egy másik nővel – ez az esküvőjük előtti napon is megtörtént.

A képek mellé az ismeretlen az üzenetbe csak annyit írt: “Én nem mennék hozzá. És te?”

“Minden szó késdöfésként hatolt a szívembe és az esküvő pár óra múlva kezdődött. Hogy tudnám lemondani, amikor mindenki eljött, hogy velünk legyen és mindenki kifizettünk?” – tette fel a kérdést Casey.

Végül a fiatal nő úgy döntött, hogy nem mondja le az esküvőt, helyette bosszút áll a férfin.

“Végigsétáltam az oltárig, a ruhám egy kosztüm volt. Amikor meglátta az arcomat tudta, hogy nem az a nő vagyok, akire várt. Megérkeztem az oltárhoz, nagy lélegzetet vettem és elmondtam a barátainknak, és a szüleinknek az igazságot Alexről.” – mesélte a nő, majd elővette a telefont és sorra felolvasta az üzeneteket, még a legpikánsabbakat is.

Majd ezután bejelentette, hogy nem lesz esküvő, de megkért mindenkit, hogy maradjon és élvezze a kifizetett szolgáltatást. A nő elmondása szerint hatalmas buli kerekedett az estéből.

Alex farkát behúzva csendesen elsomfordált a helyszínről, anélkül, hogy magyarázatot adott volna tettére.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet