KezdőlapBulvárOrbán Viktor levelet küldött Rúzsa Magdinak: ezt írta az énekesnőnek

Orbán Viktor levelet küldött Rúzsa Magdinak: ezt írta az énekesnőnek

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Közösségi oldalán osztotta meg Rúzsa Magdi, hogy levelet kapott Magyarország miniszterelnökétől, Orbán Viktortól. A hármasikrekkel nemrég hazatért énekesnő egy személyes hangvételű levelet kapott az ország első számú emberétől.

Személyes hangvételű levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök Rúzsa Magdinak, aki február 1-én hozta világra hármasikreit. A magyar miniszterelnök levelét az énekesnő Instagram-oldalán is megosztotta, ám rajongói nem tudtak gratulálni neki, ugyanis az énekesnő kikapcsolta a bejegyzésnél a hozzászólás lehetőségét, ahogy azt a Facebook-bejegyzésénél is tette.

“Tisztelt Rúzsa Magdi! A családtervezések sokan indulnak neki azzal a nagyratörő tervvel, hogy majd szép sorjában három csöppséget szeretnének fölnevelni, hiszen minél több a gyermek, annál nagyobb a boldogság. A háromszoros öröm természetesen ugyanennyi nehézséggel is jár, de a Jóisten mindig éppen akkora feladatot ad nekünk, amekkorával meg tudunk birkózni, ezért biztos vagyok abban, hogy Ön édesanyaként is éppúgy helyt fog állni, mint a zenei életben. Engedje meg, hogy a kis Lujza, Keve és Zalán érkezése alkalmából szívből gratuláljak, valamint jó egészséget kívánjak a család minden tagjának” – írta a miniszterelnök az énekesnőnek.

Nem ez az első alkalom, hogy Orbán Viktor gratulál Rúzsa Magdinak, hármasikrei születésekor Facebook-bejegyzésben üdvözölte a babák születését.

Rúzsa Magdi február végén vitte haza gyerekeit a kórházból, nem sokkal ezután azt mondta, szerelmes a hármasikrekbe.

“Azt gondolom, valóban egy kicsit más ember lettem. Amikor annak idején azt mondták mások, hogy az anyaság megváltoztatja az embert, akkor azt gondoltam, hogy ez hülyeség. De tényleg más az ember így, hogy itt van három pici élet, akikért mostantól felelős vagyok és akikbe tényleg szerelmes vagyok. Annyira édes mind a három kis csöppség. Tényleg valahogy nemcsak a babák születettek meg, hanem született egy anya is, akinek elképesztő lett a teherbírása” – vallotta be az énekesnő.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet