KezdőlapBulvárRúzsa Magdi hazatérhetett a kórházból hármas ikreivel - megható fotót posztolt az...

Rúzsa Magdi hazatérhetett a kórházból hármas ikreivel – megható fotót posztolt az énekesnő

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Február elején hozta világra hármasikreit Rúzsa Magdi énekesnő, aki három héttel a szülés után végre hazatérhetett gyerekeivel.

Hazaengedték a kórházból Rúzsa Magdit és hármasikreit: Lujza, Keve és Zalán február 22-én térhetett haza a Honvédkórházból, édesanyjuk egy megható bejegyzéssel tudatta az örömteli hírt.

„Hazaértünk! A nagy család. Elmondhatatlan érzések kavarognak bennünk. A hála, amit a Honvédkórház szülészete, terhespatológiája és koraszülött osztálya iránt érzek, szavakkal kifejezhetetlen. Amíg élek a szívemben hordozok mindenkit, azt majdnem 30-40 embert, aki azon dolgozott, hogy a babáink épségben érkezzenek a világra és egészségesen, életre felkészülten jöhessenek velünk haza.

Dr. Vermes Gábor, amíg vagyok, imába foglalom a neved minden nap! Dr. Bodrogi Eszter, a tiédet is. A PIC minden nővére nem is ember, hanem angyalok, hősök, akik naponta küzdenek a legkisebb életekért. Köszönöm a szeretetet és a törődést, amit a legnehezebb és a legboldogabb pillanatokban kaptunk és megéltünk együtt, és hogy ennyi mindent tanítottak nekünk. A szívem vigyáz rátok! Köszönöm a szülésznők és a terhespatológián dolgozó nővérek gondoskodását. Amit a szülőszobában megéltem, az több, mint profizmus. Két csapat dolgozott együtt, legalább 15 ember, hogy minden jól alakuljon. Sehol a világon nem lett volna ennél profibb ellátásban részünk.

A sikeres szülést és Lujzi, Keve, Zalán gyors ellátását és inkubátorba helyezését köszönöm… Szeretlek benneteket Pic angyalkák és Irén szülésznő! Margitkát, a tisztaság angyalát meg ölelem. Mi jól vagyunk, bekuckóztunk. Boldogok vagyunk 62 nap után újra otthon, de már három csodával gazdagabban. Köszönöm, édes Istenem, hogy a tenyereden hordozol bennünket!” – írta az énekesnő bejegyzésében.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet