Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A VIASAT3 szeptember 24-én, 21:30-tól mutatja be az Álomépítők című műsor első epizódját. A produkció célja, hogy nehéz helyzetben lévő családoknak segítsen, mégpedig úgy, hogy házukat, lakásukat élhetőbbé, szebbé varázsolja, adott esetben pedig teljesen új otthonnal ajándékozza meg őket.

A műsorvezető Nagy Sándor, aki a Magyar Televíziónál kezdte pályafutását, majd kereskedelmi csatornáknál szerepelt különböző programok házigazdájaként. Ma a Gigamad autós magazin műsorvezetője, emellett szinkronszínészként is dolgozik. Két segítőtársa  Kate Endresz-Roberts, angol származású lakberendező, aki 15 éve él Magyarországon, és Ziszidisz Nikosz, aki egy generálkivitelező cég ügyvezetője. Mindhárman hatalmas lelkesedéssel és elszántsággal álltak neki a forgatásnak.

– A helyi önkormányzatok és a közösség segítségével új esélyt adunk a műsorban szereplő családoknak. Megteremtjük a lehetőséget arra, hogy ezek az emberek megvalósíthassák álmaikat! – mondta Nagy Sanyi.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!