Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Titokban és villámgyorsan házasodott össze az itthon csak magyar Beckhamékként emlegetett álompár Vadócz Krisztián és Bajner Dóra. A válogatott focista meglepetésnek szánta a hirtelen lánykérést.

Krisztián semmit nem bíz a véletlenre. Egy nappal azelőtt, hogy visszautazott Spanyolországba, a CA Osasuna csapatához, gyorsan feleségül vette modell barátnőjét, akivel mindössze fél éve alkotnak egy párt.

Dórát csak az esküvőjük pontos dátuma érte villámcsapásként, a lánykérésre már régóta készült. Olyannyira, hogy hetek óta a szekrényében lógott Náray Tamás egyik rózsaszín ruhakölteménye. – Korábban is beszéltünk Krisztiánnal arról, hogy szeretnénk egybekelni. De azért nagyon meglepett, amikor hétfőn – miközben éppen sorozatot néztem a tévében – letérdelt az ágy elé, és megkérte a kezemet. Miután igent mondtam, azonnal közölte, hogy másnap Érden tartjuk a polgári szertartást – mosolygott az ifjú asszony.

A focista mindenről gondoskodott. Szerelmének csak annyi volt a dolga, hogy fodrászt és kozmetikust találjon ilyen rövid idő alatt. A nagy napon a kapkodás ellenére is minden tökéletesen sikerült.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!