Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ez volt az év legjobban várt és egyik leggyönyörűbb esküvője, aminek a fényét a vendégek még tovább emelték. Az álomlagzi a menyasszony legmerészebb elképzeléseit is felülmúlta, az utólagos fogadtatás azonban keserű szájízt okozott.

andy-vajna

A filmproducer és fiatal felesége most először ültek le együtt a kamera elé, hogy a kapcsolatukról meséljenek. Őszintén válaszoltak minden kérdésre, így szó esett botrányokról és boldogságról, korkülönbségről és pénzről, esküvőről és babavárásról is.

Vajna András György, vagy ahogy mindenki ismeri, Andy Vajna 1956-ban hagyta el Magyarországot. Fodrász és parókakészítő volt a Távol-Keleten, majd egy huszárvágással átnyergelt a filmkészítésre. Producerként több mint 50 film fűződik a nevéhez, olyanok, mint az Evita, a Rambó, a Terminátor, a Vörös Zsaru vagy a Die Hard. Életművész, aki többek között a konyhában is otthonosan mozog, írja az RTL Klub.

Palácsik Timit 2008-ban ismerhette meg az ország, amikor feltűnt a Királynő című műsorban. Nem sokkal előtte szerzett közgazdász diplomát és több reklámfilmben is szerepelt már.

Andy megismerkedésük után másfél éve kérte meg Timi kezét. Hosszas gondolkodás után, de spontán módon.

Az esküvőt Antonio Banderas és felesége Melanie Griffith szervezte meg. Így az, hogy milyen lesz a díszítés, vagy a menü, meglepetés volt Andyék számára.

Az egész esküvő olyan volt, mint egy álom mesélik, csak nagyon rövidre sikerült. A Hancock Park ugyanis Los Angeles legexkluzívabb negyede, ahol rengeteg sztár otthona található. És mint kiderült, a környéken nem szeretik a hangos mulatozást.

Forrás: RTL KlubHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!