Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ez a brit lány mindössze egyetlen szelet lekváros kenyeret evett naponta, öt éven keresztül. Annie Windley súlyos anorexiában szenvedett, mely több más egészségügyi problémát is vont maga után.

A rémtörténet Annie kamaszévei alatt kezdődött. Akkoriban nagyjából 50 kilót nyomott, és bár semmi gond nem volt a külalakjával, mégis rögeszméjévé váltak a fogyókúrák. Mindenáron meg akart szabadulni a „plusz kilóktól”, ezért éheztetni kezdte magát.

Egyre drasztikusabb diétákat követett, megszámolt minden egyes kalóriát, amit megevett, végül pedig oda jutott, hogy rettegett az ételtől. Az egyetlen dolog, amit el bírt fogyasztani, az a lekváros kenyér – abból is egyetlen szelet naponta, éveken át.

Annie 28 kilóra fogyott… Többször is kórházba került, az anorexia egyre súlyosbodó szövődményei miatt.

Az élete egyetlen másodpercben változott meg, egy estén, amikor „megkockáztatta”, hogy elfogyasszon egy csokibonbont. Rádöbbent, hogy minden baja és boldogtalansága az étel iránti iszonyatától, illetve a plusz kilóktól való értelmetlen félelmétől van. Attól a perctől kezdve, egyre többet és többfélét evett. Szerencsére még időben cselekedett, és a teste pozitívan reagált a változásra.

Az élete ott, abban a pillanatban fordult ismét normálissá. Ma már kiegyensúlyozott étrendet követ, rendszeresen sportol, hogy edzésben tartsa az izmait, és még a szerelmet is megtalálta.

Íme hogy néz ki Annie ma!Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!