KezdőlapBulvár„Otthonmaradó feleség vagyok - a férjemnek 15 évig fizetnie kell nekem, ha...

„Otthonmaradó feleség vagyok – a férjemnek 15 évig fizetnie kell nekem, ha elválunk”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A mai világban már az sem szégyen, ha az ember nem dolgozik, hanem eltartják – amennyiben ez a másik félnek is megfelel, és nem tesz érte szemrehányást.

Az igazság az, hogy a nemi szerepek sem a régiek egy kapcsolatban, ami teljesen helyénvaló egy olyan társadalomban, ahol egy nő is gyakorlatilag annyit dolgozik, mint egy férfi (ha nem többet). Így nem elítélendő az a verzió sem, ha a nő a hagyományos otthonülő feleségként süt-főz-takarít, miközben a férje vállalja, hogy egyedül keresi meg a kenyérrevalót.

Egy TikTok-ozó feleség azonban az otthonmaradó kategóriát is továbbfejlesztette azáltal, hogy aláíratott egy szerződést a férjével, miszerint ha elválnak, akkor a férfinak 15 évig kell fizetnie neki azért, amiért a házasságuk alatt ő 7-ből 24-et elérhető volt számára.

A nő, aki közel 30 ezer követővel büszkélkedhet a TikTok-on, egy videóban osztotta meg a szerződésének részleteit, és elmagyarázta, ez a megállapodás a férjével kompenzálná az önéletrajzában keletkező hosszú űrt, ha valaha is elválnának. Ő ugyanis dolgozott addig, míg össze nem házasodtak, viszont a férje kérésére beleegyezett, hogy otthon marad, és lemond a munkájáról.

A magát @lilinkqueen felhasználónévvel illető feleség azt is elárulta, azért kötötte meg a szerződést, hogy biztos legyen benne, hogy soha nem fogja „a rövidebbet húzni”.

„A válás után 15 évig fizetnie kellene nekem, hogy kiegyenlítse a munkahiányomat” – részletezte a nő, hozzátéve: „átkozott legyek, ha valaha is a rövidebbet húznám, mert ő azt a LUXUSt akarta, hogy a nap 24 órájában elérhető legyek”.

@lilinkqueen

I’ll be damned if I ever ended up on the short end of the stick because he wanted the LUXURY of having me available 24/7😂

♬ Speak Now – Taylor Swift

A videó hatalmas népszerűségnek örvendett a közösségi platformon, és közel 7 millió megtekintést zsebelt be, nem beszélve a több mint 8500 hozzászólásról, melyek ellentmondásos véleményeket fejeztek ki, de sokak szerint az asszony terve egyenesen „zseniális”.

„Tíz év otthonülő feleségként eltöltött idő után munkát találni egy rémálom” – ismerte el az egyik. „IGENNNN” – írta egy másik.

Egy harmadik felhasználó így vélekedett: „Férfi vagyok, és szerintem ez tökéletesen érthető. A befektetők ezt ‘lehetőségköltségnek’ hívják. Soha többé nem leszel 25 éves, és nem lesznek ilyen lehetőségeid.” Egy zavart TikTok-felhasználó viszont megkérdőjelezte: „Miért akarna bárki is otthon maradó feleség lenni?!”.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet