KezdőlapBulvárPápai Joci és Király Viktor is ringbe száll a Sztárbox középsúlyú kategóriájában

Pápai Joci és Király Viktor is ringbe száll a Sztárbox középsúlyú kategóriájában

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Bejelentette az RTL a Sztárbox középsúlyú súlycsoportjának férfi mezőnyét, akik között olyan ismert énekesek is szerepelnek, mint Király Viktor és Pápai Joci. Egyre ígéretesebbnek tűnik az őszi boxgála.

A hónap elején jelentette be az RTL a Sztárbox első versenyzőit, ma pedig következett a középsúlyú mezőny férfi versenyőinek névsora. A Sztárbox versenyzőinek felkészítéséért idén is az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok, Kovács Kokó István, a műsor szakmai supervisora és edzői csapata felel.

Ők ragadnak boxkesztyűt a 2024-es férfi középsúly súlycsoportban:

Danny Blue, mentalista,
Herceg, énekes,
Király Viktor, énekes,
Pápai Joci, énekes, műsorvezető,
Shane Tusup, vállalkozó,
Torghelle Sándor, válogatott labdarúgó,
Törőcsik Dani, tetoválóművész,
Veréb Tamás, színész, énekes.

„Még soha nem volt ilyen az életemben, hogy ennyire elengedjem magam” – mondja Király Viktor, aki egy mély gödörbe került, miután a felesége és a gyereke elköltöztek otthonról. Az önbizalma is eléggé megcsappant, és eleinte voltak kétségei, hogy képes lesz-e helytállni a Sztárboxban.

Az énekes mostanra azonban teljesen megváltozott az élete: míg korábban a sport csak egy olyan hobbi volt számára, amit egyébként nem szeretett csinálni, az utóbbi hónapokban a sporttal kel és fekszik, és biztos benne, hogy a műsor után is folytatni fogja a bokszot, amit rendkívül érdekesnek és szórakoztatónak talál.Pápai Joci mindig is fontosnak tartotta, hogy odafigyeljen a testére, de mivel egy ideig hipochondriával küzdött, a sportot is eltolta magától.

A Sztárboxot éppen azért vállalta el, mert tudta, ebben a műsorban tetőtől talpig átvizsgálják majd, és ha már itt van, azt ígéri, hogy nem végez félmunkát.

Az RTL jövő héten bemutatja azokat a hölgyeket is, akik idén ringbe szállnak a győzelemért. Az összecsapásokat ebben az évadban is, élőben a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontban láthatják a helyszínre érkezők és otthon a tévénézők.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet