KezdőlapBulvárPápai Joci keményen visszaszólt Lakatos Márknak: "Látom rajtad, hogy még a szemed...

Pápai Joci keményen visszaszólt Lakatos Márknak: „Látom rajtad, hogy még a szemed is rángatózik az idegtől”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Múlt héten robban a botrány, miután Lakatos Márk egy TikTok-videóban szólta le Pápai Joci és Majka közös dalát, ami a Barokk címet kapta. A stylist szerint a dal címének köze sincs a dalhoz, de dalra forgatott klip is jó pár századdal arrébb készült, mint a barokk stílus. Előbb Majka válaszolt Lakatos Márknak, ám a posztják gyűlöletbeszéd miatt eltávolította a Facebook, most Pápai Joci reagált a „vádakra”.

Lakatos Márk keményen bírálta Pápai Joci és Majka közös dalát, a Barokk-ot. A stylist szerint a dal címe sehol nem jelenik meg a dalban, a hozzá forgatott klip pedig egyáltalán nem idézi a kort, hiszen több évszázaddal elcsúsztak vele.

„Kérdezem én: ha fogalmad nincsen arról, hogy mit jelent egy szó, akkor mi az anyámért rakod azt a dalod címének? Ez valami nagyzolás, hogy ilyen művelt vagy, hogy ezt is ismered? Vagy a rajongóidnak a teljesen hülyének nézése? Vagy egyszerűen csak egy ilyen igénytelenség, hogy »figyelj, tök jól hangzik, jó lesz az!«. Kb. mint G.w.M esetében a tetkóban a helyesírási hiba? Mert evvel az erővel azt is mondhatták volna, hogy legyen a dal címe „Moszkvics-slusszkulcs” vagy „Parti szűrésű csápos kút”, mert körülbelül annyi köze lett volna az egészhez. Fiúk! Legalább a Wikipédiát nézzétek meg máskor!” – oltotta le a stylist Pápai Jociékat.

Majka kemény stílusban válaszolt Márk kritikájára, ám azt pár órával a közzétevés után gyűlöletbeszéd miatt eltávolította a Facebook. most Pápai Jocin állt a sor, hogy megvédje a közös dalukat.

„Nem akartam én ilyesmivel foglalkozni a szabadidőmben, nem is tartozom magyarázattal senkinek, de látom rajtad, hogy még a szemed is rángatózik az idegtől, mert annyira foglalkoztat ez a mérhetetlen anomália. Nélküled is hatalmasat megy a dal és átjött a hallgatóknak, amit az alkotás közben éreztünk! Mielőtt még begyűjtenél egy agyvérzést, elmesélek egy történetet, amihez amúgy semmi közöd nincs, de most a tisztánlátás miatt mégis így döntöttem” – kezdte mondandóját Pápai Joci.Az énekes elmesélte, hogy 10 évvel ezelőtt testvére, aki kiváló zenész, írt egy gyönyörű gitárdallamot, ami részben egyértelműen klasszikus barokk zenei elemeket, stílusjegyeket tartalmazott, részben pedig mai romantikus elemeket. Ezt a dalrészletet akkor Pápai Joci elnevezte barokk témának.

„Ez a gitártéma, elejétől a végéig szerepel a dalban, ez képezi a dal gerincét, de nekem borzasztóan értékes elem a testvéri vonatkozása miatt is. Nagyon becses kincs ez nekem! Ezek a dolgok, érzések inspiráltak a megírásban. Emiatt “Barokk” a címe……….!!!!!”tisztázta közösségi oldalán a dal címét az énekes.

„Mivel Te nem vagy zenész, nem várható el, hogy kihalld ezeket az akkordokat. Elektromos gitárral van játszva és kevésbé klasszikus az érzet, de hidd el, hogy ott van. Egyébként, ha nem lenne ott, csak az inspirálta volna a dalt, az is magyarázat volna, bár természetesen ahhoz sem lenne semmi közöd” – írta közösségi oldalán Pápai Joci, aki hozzátette kénytelen volt tisztába tenni a dolgokat, mert Lakatos Márk “véleménynek” csúfolt kötekedés, enyhén BAROKK-os túlzásba ment át.

Pápai Joci azt is megírta válaszában, hogy régóta ismeri Lakatos Márkot, de régen nem volt ilyen.

„Abba már bele sem kezdek,hogy éppen azt a dalt akarod MEGTAPOSNI KÉT LÁBBAL, ami sok embernek erőt és hitet ad, de a Benned lévő keserűségtől, önteltségtől ezt már észre sem veszed…” – írta, majd azzal zárt, hogy részéről befejezettnek tekinti az ügyet.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet