KezdőlapBulvárPierce Brosnan fogta haldokló lánya kezét - ő is petefészekrákban halt meg,...

Pierce Brosnan fogta haldokló lánya kezét – ő is petefészekrákban halt meg, akárcsak 22 évvel korábban az édesanyja

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Pierce Brosnan pontosan tudja, mit jelent a gyász, hiszen első feleségét és lányát is elveszítette, ráadásul mindketten ugyanabban a borzalmas betegségben, petefészekrákban szenvedtek. A színész mindkettejük mellett ott volt, és fogta a kezüket, amikor meghaltak.

Brosnan így nyilatkozott az Esquire magazinnak: „Nem látom úgy, hogy a pohár félig tele lenne. A sötét, melankolikus ír fekete kutya időnként leül mellém.” A színész 2013-ban kénytelen volt tehetetlenül végignézni, ahogy lánya, Charlotte, elveszti a küzdelmet a petefészekrákkal, a betegséggel, ami 22 évvel korábban az édesanyja, Cassandra éltét is elvette.

A színész egy Stand Up to Cancer rendezvényen így nyilatkozott: „Ha végignézed, ahogy valakinek, akit szeretsz, apránként felemészti az életét ez az alattomos betegség, ez a fajta bánat a pszichéd kitörölhetetlen részévé válik. Fogtam az első feleségem, Cassie, nagylelkű, erős, gyönyörű kezét, amikor a petefészekrák túl korán kioltotta az életét. Tavaly pedig fogtam az én vicces, csodálatos lányom, Charlotte kezét, mielőtt ő is belehalt ebbe a nyomorult, örökölt betegségbe.”

Charlotte és testvére, Christopher, Cassandra előző házasságából születtek, de amikor édesapjuk 1986-ban meghalt, Brosnan hivatalosan is örökbe fogadta őket.

„Családként összeillettünk. Kezdetben Pierce voltam, majd Pierce apu, aztán csak apa lettem. Charlotte és Chris csodálatosak voltak az életemben” – fogalmazott a színész.

Cassandra 1987-ben Indiában forgatott, amikor először megbetegedett, és 1991 decemberében elvesztette a rák ellen vívott küzdelmet. Pierce 2001-ben vette feleségül Keely Shaye Smith írót, akivel két közös gyereke született – Paris és Dylan.

Charlotte csak nem sokkal azelőtt ment hozzá szerelméhez, Alexhez, mielőtt 2013-ban, 41 éves korában elhunyt. Brosnan kísérte őt oltár elé, majd nem sokkal később ő fogta a kezét, miközben haldoklott.

A színész így nyilatkozott a People magazinnak lánya halála után: „Június 28-án 14 órakor drága lányom, Charlotte Emily távozott az öröklétbe, miután alulmaradt a petefészekrákkal vívott küzdelemben. Férje, Alex, gyermekei, Isabella és Lucas, valamint testvérei, Christopher és Sean vették őt körül halálakor.”

„Charlotte méltósággal, emberséggel és bátran küzdött a rák ellen. Nehéz a szívünk gyönyörű, kedves lányunk elvesztése miatt. Imádkozunk érte, és azért, hogy mielőbb megtalálják a gyógymódot erre a szörnyű betegségre. Köszönjük mindenkinek a szívből jövő részvétnyilvánításokat” – tette hozzá Brosnan.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet