KezdőlapBulvárMegrázó vallomást tett Győzike nagyobbik lánya

Megrázó vallomást tett Győzike nagyobbik lánya

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Igen kemény időszakon van túl a Gáspár család, nemcsak a szülők, de lányaik is megsínylették az elmúlt hónapokat.

Nemrég írtunk arról, hogy Gáspár Virág alvásproblémákkal küzd, amiért hónapokkal ezelőtt kommandósok törtek rájuk éjszaka, most pedig Evelin tett megrázó vallomást.

Győzike nagyobbik lányát nemrég azzal vádolták meg, hogy 2016-ban olyan rendszámot használt BMW-jén, amihez a hatóság megkerülésével jutott hozzá. A bíróság pénteken tárgyalta harmadfokon az ügyet, Evelint pedig két év próbaidőre bocsájtották.

Evelin a Blikknek elmondta, nagyon kemény két éven van túl, de nem is a bírósági ügy miatt.

“Kevesen tudják, hogy két évig volt egy párom, együtt is éltünk a lakásomban. Sokszor megalázott, és már abban sem vagyok biztos, hogy valaha igazán szeretett. Nemrég eldöntöttem, hogy szakítok vele. A tárgyalásról egyből megyek haza, segítek összepakolni a cuccait. Elég volt a rengeteg bántásból” – mondta Gáspár Evelin, aki hozzátette, most már csak a jövőjére figyel.

“Én csak arra vágyom, hogy valaki végre azért szeressen, amilyen vagyok. Nem tagadom, most nagyon mélyen vagyok, úgy érzem, hogy kiégtem, de innen lehet felállni, és bizonyítani” – mondta Győzike lánya.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet