Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Puskás Peti és Svéd szerepe egyre közelebb kerül egymáshoz. A Jóban Rosszban szereplője ugyanis zenei karrierbe kezd, melynek első állomása egy koncert a sorozat egyik kulcshelyszínén, a Kék Macsekban. Svédnek, ahogy Petinek az életben, hatalmas sikere volt.

Régóta szó volt már arról, hogy Puskás Peti és az általa játszott karakter közelebb kerül egymáshoz, most pedig elérkezett az idő: Svéd zenész lett. A Kék Macsek karácsonyi ünnepségén a színész-énekes saját zenekarával lépett fel, és csakúgy, mint az életben, hatalmas sikert aratott.

„Furcsa volt ezt a dalt a Jóban Rosszban stúdiójában előadni – mesélte Peti. – De mindannyian nagyon élveztük! Régóta szerettem volna művészként is megjelenni a sorozatban, írtam már verset, de a zenész énemet most mutathattam meg először! Nem bánnám, ha legközelebb például a Füredit alakító Gesztesi tanítana zongorázni.” – nevetett az énekes.

Peti aktuális slágerét, az Állítsuk meg a világot című dalt énekelte, a nézők karácsony előtt láthatják a képernyőn.

A Kék Macsekben lépünk fel a zenekarommal, a sorozatbeli barátaim előtt. Nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmondom, egy zenei producer is végighallgatja a dalt, de hogy lesz-e zenész Svédből, csak a későbbiekben derül ki! – mondta titokzatosan Puskás Peti.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!