KezdőlapBulvárRácz Jenő keményen kiütötte Kabát Petit a Sztárboxban, a sportoló percekig a...

Rácz Jenő keményen kiütötte Kabát Petit a Sztárboxban, a sportoló percekig a földön hevert

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vasárnap este ismét folytatódott az RTL idei legsikeresebb műsora, a Sztárbox, amelyben Rácz Jenő és Kabát Peti meccsét várták a legtöbben. A mérkőzés hatalmas energiákat mozgatott meg, végül Rácz Jenő egy ütéssel küldte padlóra Kabát Petit.

Elképesztő meccsben küzdött meg egymással Rácz Jenő és Kabát Peti a Sztárbox vasárnapi adásában. Míg a Konyhafőnök séfe már 13 éves kora óta belekóstolt a bokszba, addig Kabát Peti a focipályán ért el nagy sikereket, ám senki sem számított arra, hogy ilyen kemény küzdelem lesz a két barát között.

Az első menetben Rácz Jenő keményen menkitámadt Kabát Petinek, aki fürgeségével próbálta lefárasztani barátját, ám arra senki sem volt felkészülve, hogy a második menetben egy K.O. fog véget vetni a kettejük meccsének.

Rácz Jenő olyan erős ütést mért Kabát Petire, hogy az eszméletlenül rogyott össze, percekig nem is tért magához. A Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban megfagyott a levegő, mindenki sokkban nézte végig, ahogy az orvosok próbálják magához téríteni Kabát Petit, akinek felesége magán kívül zokogott a sportoló mellett.

„Igazából majd biztos megrázó lesz, most annyira gyorsan történt minden, nem készültem erre az ütésre, de ugyan úgy talált volna, de ez valahogy elindult ez az ütés. Sajnálom, hogy így történt, de egy jó barátság olyan, mint egy jó erős csont, eltörik, de összeforr” – mondta Rácz Jenő a meccs után.

A sztárséf hozzátette, nehéz pillanatokat élt meg, miután kiütéssel megnyerte a Sztárboxot.

„Nagyon jól vagyok, semmi bajom sincsen. Jött az orvos, nyugtatgatott, mondtam neki, hogy jól vagyok” – mondta Kabát Peti, aki hozzátette, hogy felesége, Adri elsírta magát a ringben.

„Szeretnék a barátomnak gratulálni” – mondta Peti, majd megölelték egymást Rácz Jenővel.

„Tudtam, hogy kemény meccs lesz, tudtam, hogy sokkal előrébb tart a sportágban, de azt kívánom a Jenőnek, hogy nyerje meg a Sztárboxot, itt leszek minden meccsén és drukkolni fogok neki” – tette hozzá Kabát Peti.

Fotó: RTL

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet