Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nincs még egy olyan férj, mint Schobert Norbi, aki a tenyerén hordozza feleségét.

Rubint Réka és Schobert Norbi a megismerkedésük óta rajongásig szeretik egymást, a munkában is tökéletes az összhang közöttünk, nemrég a Fitbalance-on arattak hatalmas sikert, több ezer embert mozgattak meg.

Rubint Réka a Lokálnak beszélt az eseményen átélt pillanatokról.

“Elképesztően hálás vagyok azért a sok jóért, amit az emberektől kapok, ők a legnehezebb percekben is képesek energiával feltölteni, amit nem tudok nekik eléggé megköszönni.” – mondta Réka a lapnak.

View this post on Instagram

Csodálatos volt Veletek!!! Köszönöm!!?❤️

A post shared by Réka Schobert (@rekarubint) on

“Amiért még szintén nagyon hálás vagyok, az a férjem, aki a kapcsolatunk eleje óta a tenyerén hordoz, nem telik el úgy nap, hogy ne dicsérne meg, ne mondaná el, hogy mennyire szeret. Mindenben támogat, ő a másik felem.” – tette hozzá a boldog feleség.

View this post on Instagram

A világ legszerencsésebb nőjènek és feleségének érzem magam … Így volt ez tegnap is, amikor a Szerelmem kb.30óra tàvollèt utàn îgy vàrt a reptéren , és így érzem minden nap … Tudom, hogy sokan vagyunk, akik hasonlòan érzik magukat a párjuk mellet, de most azokhoz szeretnèk szòlni, akik még keresik az igazit!!! Van! Létezik! Nem szabad feladni a keresést és nem szabad feladni közben sem! Lángolò szerelem, határtalan szeretet, megértés, tisztelet, rengeteg türelem, tolerancia áll a mi 18évünkben is, de minden egyes pillanata megérte!!! Mert minden nehézség megoldása, minden könnycsepp és minden örömteli pillanat erősebbé tette a közöttünk lévő, életreszòlò kötelèket❤️❤️❤️ /a fotòt @emykee készítette titokban?/ #mylove #lovehim #forever #foreverlove #myhusband #18éveegyütt

A post shared by Réka Schobert (@rekarubint) on


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!