Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Schobert Norbi és Rubint Réka életében lezárult egy korszak.

Rubint Réka végigbőgte élő Facebook-videóját

Schobert Norbert ma tartotta utolsó aerobik edzését, a legsikeresebb magyar fitneszedző nemrég jelentette be, évek óta fájdalomcsillapítókon él.

Rubint Réka ma reggel egy Facebook videóban beszélt férje visszavonulásáról, a videót gyakorlatilag végigsírta.

“Nehéz lesz most beszélnem hiszen elérkeztünk egy nehéz pillanathoz. Nehéz erről beszélni, mert ma Fitbalance lesz és ma lesz Norbi utolsó órája. És valamit el kell engedni – őt, a színpadról. Ami nekem egyszerűen nehéz, és szerintem még sokaknak. Mert szeretem, mert tisztelem. Minden nap átölelhetem és tornázhatok vele otthon, de mégis furcsa érzés. Nagyon furcsa. Nehéz erről beszélni. Biztos azért is, mert nekem is egy óriási példakép és ikon. Bármilyen hihetetlen, de nekem a Norbi nagyon sokat adott emberileg és erkölcsileg, rengeteg mindenre megtanított. Lezárul egy korszak, bár megígérte, hogy a táborokban fog órát tartani.” – mondta Facebook-oldalán Rubint Réka.

Az Utolsó Aerobic òra … ma … 12.20-kor a FitBalance Nagyszínpadán… Hiányozni fogsz Kicsim … egy IKON vagy és a legnagyobb Példakép!!!! ❤️

Geplaatst door Rubint Réka oldala op Zaterdag 26 mei 2018


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!