KezdőlapBulvárRúzsa Magdi adásban sírta el magát: "Nekem minél előbb be kell feküdnöm...

Rúzsa Magdi adásban sírta el magát: “Nekem minél előbb be kell feküdnöm a kórházba”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szeptember elején jelentette be Rúzsa Magdi, hogy hármas ikrekkel terhes, most a Mokkában beszélt a terhességéről és az ezzel való kihívásokról.

Hatalmas öröm érte Rúzsa Magdit és férjét, Vilmost, akik nemrég tudták meg, hogy az énekesnő nem egy, nem kettő, hanem egyenesen három gyereket hord a szíve alatt. Az énekesnő a Mokkában osztotta meg élményeit terhességével kapcsolatosan.

A Megasztár énekesnője elmondta, férje, Vilmos nagyon örül a picik érkezésének, tervezték, szerették volna már a gyerekáldást, de azon meglepődtek, hogy három gyerekük lesz.

“Ő nagyon örült, végig nevetett. Egyébként pozitívum az, hogy ő az egészhez úgy áll hozzá, hogy ez életünk kalandja lesz. Nagyon jó érzés, hogy látod, hogy várja, akarja, nem az van, hogy bepánikolt és elköltözött, hanem várja ő is az egészet” – mondta az énekesnő, aki még nem tudja milyen neműek lesznek gyerekei.

Rúzsa Magdi azt is elárulta, a nevekkel igazán bajban van, hiszen hisz abban, hogy a név a személyiséget is meghatározza. A hagyományos terhességhez képest, neki sokkal óvatosabbnak kell lennie, hamar be kell feküdnie a kórházba.

Az énekesnő az interjú végén elpityerege magát, amikor megemlítette, hogy az egész ország értük szorít.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet