KezdőlapBulvárSchell Judit és Lilu is az év női lehetnek

Schell Judit és Lilu is az év női lehetnek

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Két gyönyörű nő, akik amellett, hogy karrierjük csúcsán vannak és sikert sikerre halmoznak, nagyszerűen helytállnak édesanyaként is.Lilut a kis Dávid, Schell Juditot pedig két gyermeke, Boldizsár és Lackó várja otthon. Sokan kíváncsiak a titokra: hogyan tudják ilyen jól összeegyeztetni nem mindennapi hivatásukat a gyermekneveléssel? Az RTL Klub mosolygós műsorvezetője és a Nemzeti Színház egyik vezető színésznője őszintén vallott arról, nekik miképpen sikerül megtalálni a megfelelő egyensúlyt.

Mozgalmas évet tudhat maga mögött Lilu és Schell Judit, akik bizony idén sem lazítanak. Az RTL Klub műsorvezetője a ValóVilág háziasszonyaként látható szinte nap mint nap a képernyőn, a Nemzeti Színház művésznője pedig tavalyi két bemutatója után most ismét egy újabb premierre készül. Munkájuk elismeréseként mindkettőjüket az a megtiszteltetés érte, hogy jelölték őket a Glamour Woman of the Year különböző kategóriáiban. Így most nemcsak a hétköznapi megpróbáltatásokkal küzdenek meg, hanem versenybe szállnak az év nője címéért is.

Lilu, akit tavaly is jelöltek a legjobb műsorvezető díjáért, akkor boldog, ha dolgozhat, de igyekszik mindig kisfia érdekeit nézni. „Mindig Dávid lesz az első és legfontosabb az életemben, ugyanakkor lételemem a munka, s a kisfiamnak is az a jó, ha kiegyensúlyozott az anyukája. Egyébként igyekszem a lehető legtöbb időt vele tölteni, hiszen ezek a leggyönyörűbb percek az életemben. Ha viszont adásban vagyok, akkor is a legjobb kezekben tudhatom Dávidot, hiszen ilyenkor többnyire  a férjem vagy édesanyám vigyáz rá. Így, egy kis segítséggel ugyan, de jól össze tudom egyeztetni a karriert az anyasággal.” – árulta el a gyönyörű műsorvezető, akit Peller Mariannal, Ördög Nórával, Barabás Évával és Vágó Pirossal együtt jelöltek a legjobb műsorvezető kategóriájában.

Schell Juditnak szerencsére több segítsége is akad a vészhelyzetekben. „Megpróbálom megtartani az egyensúlyt a munka és a család között, és szerencsére a párom, az ő szülei, illetve az én szüleim is segítenek, ha kell. Emlékszem, amikor Lackó volt kicsi, többet vittem be a színházba vagy éppen barátnőimre bíztam, és bizony babysitterre is többet hagytam, mint Boldizsárt. Lackó egyébként szerencsére nagyon önálló fiúvá cseperedett.” – mesélte a színésznő, aki februárban debütál az „Én vagyok a Te” című darabban. Judit mellett Gryllus Dorka, Tompos Kátya, Szinetár Dóra és Gallusz Niki verseng a legjobb színésznő trófeájáért.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet