Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Egy héttel ezelőtt jelentette be Schobert Norbert, hogy végleg visszavonul, nem tart többé edzéseket, a jövőben üzletemberként kíván dolgozni.

Schobert Norbert elárulta miért vonul vissza

A Mokka keddi adásában beszélt Schobert Norbert arról, hogy miért vonul vissza végleg. Az ismert üzletember azt is elárulta, hogy a közeljövőben a családjának kívánja szentelni az idejét, emellett felesége, Rubint Réka karrierjét is egyengeti.

“Nem fogok már fellépegetni a színpadon tornagatyában. Ennek több oka van. Egyrészt már tíz éve visszavonultam, de ez sosem lett kimondva. Azóta foglalkozom szinte csak az üzlettel, de mindig elvállaltam közben nagy rendezvényeket, teltházas tornákat sportcsarnokokban és Réka táboraiban. Ennek vége, egy tornám lesz csak a jövőben. Innentől az életemet három dolognak fogom szentelni: a cégemnek a vezetése, motivációs trainerkedés, és a feleségem, Rubint Réka brandjének építése” – mondta Norbi, aki tervei szerint még nagyobb sztárt faragna feleségéből.

“Rékából még nagyobb valakit fogok csinálni. Gőzerővel beálltam a feleségem mögé, mert ő tényleg egy csoda. Annyi embert mozgat meg, mint amennyire én sem voltam képes, pedig erről voltam híres. A neve Rubint Réka, de ő egy gyémánt, és nagyon sok lehetőség van benne” – mondta el a fitneszguru.

Schobert Norbert azt is elárulta, az emberek szívesen néznek fiatalokat, mint egy 50 év körüli férfit, ezért arra biztatja a fiatalokat, hogy merjenek előlépni.