Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Sajnos a férfi túl későn kért segítséget.

Mint, ahogy azt a Twice.hu is megírta a héten, Schobert Norbi már nem tudott segíteni pártfogoltján, mert a férfinál komoly egészségügyi problémákat fedeztek fel egy orvosi kivizsgálás során.

Az 57 éves férfi nemrég azzal kereste meg a fitneszgurut, hogy segítsen neki lefogyni. A fogyást viszont egy komoly orvosi vizsgálat előzi meg, ekkor derült ki, hogy Bíró Norbert több betegségben szenvedett: baj volt a májával, a lépével, a pajzsmirigyével és a szívével is.

Schobert Norbi abban reménykedett, hogy sikerül az orvosoknak segítenie a beteg férfin, ám a segítség későn érkezett: az 57 éves szervezete feladta a harcot.

Norbi a szomorú hírt közösségi oldalán, könnyes szemmel jelentette be.

“Ő az első tanítványom, egy kövér fiú, aki annyira későn szólt, hogy már azok a betegségek és azok a szövődmények, amelyeket az elhízás okoz, azt már nem tudta megúszni. Volt bakancslistája, azt kívánta, hogy még egyszer ússzon a Balatonban. Nem tudom… Ha elhamvasszák, majd akkor ezt a balatoni úszást, ezt majd valóra váltjuk neki… Nem tudok minden elhízott embert megmenteni. Nem vagyok megmentő” – mondta Norbi a Facebookra feltöltött videójában.