KezdőlapBulvárSchobert Norbi szerint egy normális feleség nem kelti fel a férjét, ha...

Schobert Norbi szerint egy normális feleség nem kelti fel a férjét, ha a gyerek felsír éjszaka

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Schobert Norbi bevallotta, sosem volt jó apa, de mindig felelősségteljes apja volt a gyerekeinek. Mindig a pénzt hajtotta, ennek ellenére gyerekeivel baráti viszonyt tudott kialakítani.

Schobert Norbi az elmúlt években rengeteg olyan kijelentést tett, amivel rendesen kiverte a biztosítékot, sokan megharagudtak rá, valószínűleg ezúttal sem lesz másképp, ugyanis a fitneszguru olyant mondott a Fókuszban, ami sokaknál túlléphet egy határt.

Rubint Réka férje a Fókusznak beszélt az apák napja alkalmából. Schobert Norbi elmondta, gyerekeinek soha nem volt jó apja, általában 10 éves koruk után kapcsolódott be az életükbe.

“Azt kell, hogy mondjam, így összegezve 50 év után, hogy igazából nem voltam soha jó apa, de felelősségteljes apa voltam mindig. Nem voltam az a gügyögős, pelenkázós, szoptatós, büfiztetős apuci, mindig hajtottam a pénzt, meg mentem előre és igazából 10 éves koruk körül kapcsolódtam be mindegyik gyereknek az életébe, de kamaszkortól kezdve, mindegyik a legjobb barátom. Az első 10 évben Réka mentette meg ezt a dolgot.” – mondta Norbi.

Az ország első számú fitneszguruja hozzáfűzte, fontos megünnepelni az apák napját, de a nőknek nehezebb a dolga.

“Apának lenni biztos, hogy könnyebb. Egyrészt nekünk nem kell megszülnünk azt a gyereket, másik oldalról egész biztos, hogy nem kell szoptatnunk és nem kell éjszaka felkelnünk, legalábbis, ha normális a feleségünk, viszont nekünk nagyon keményen kell dolgoznunk, hogy megteremtsük a család biztonságát. És ami nagyon fontos, hogy ha jó apák vagyunk, akkor mindenképpen a gyerekeinkkel és a feleségünkkel kell akkor is maradnunk, ha akármilyen csábító élményt is kínál az életnek a megváltoztatása.” – nyilatkozta az RTL Klubnak Schobert Norbi.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet