KezdőlapBulvárSebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János a Danubius Rádióban

Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János a Danubius Rádióban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Sebestyén Balázs visszatér régi nagy szerelméhez, a rádiózáshoz, januártól az ország első kereskedelmi rádiójában, a Danubius-ban ébreszti a hallgatókat. Magyarország jelenleg legsikeresebb műsorvezetője nem egyedül érkezik, kollégájával és barátjával, Vadon Jánossal karöltve csatlakozik Rákóczi Ferenchez.

Balázs a Celeb vagyok, ments ki innen c. műsorral bebizonyította, hogy Vadon Jánossal tökéletes párost alkotnak, akiket a nézők nagyon megkedveltek. A kiemelkedő nézettséget produkáló műsorral Balázs és János nézők millióit nyerte meg és tette rajongóvá.

A kiváló humorú és a hosszú évekre visszanyúló barátságukból adódóan összeszokott és zseniálisan működő páros január elsejétől hallható a Danubius Rádió reggeli műsorában, trióvá egészülve az igen nagy közkedveltségnek örvendő Rákóczi Ferenccel.

Balázs természetesen nem mond le televíziós munkáiról, továbbra is az RTL Klub egyik legfontosabb műsorvezetőjeként láthatják a nézők.

Lovász László 3 és fél év után távozik a Danubius Rádió reggeli műsorából. A műsorvezető mostantól elsősorban apai teendőinek él, hiszen – miként annak többször is hangot adott – értékrendjében a család az első, amely februárban bővül, és szeretne minél több időt velük tölteni. A hajnali kelés, pedig ennek komoly határt szab. Persze, ha a sors úgy hozza, – más keretek között – szívesen visszatér a rádiózáshoz.

A megújult reggeli műsor Sebestyén Balázzsal és Vadon Jánossal 2009. január 5-től halható a Danubius Rádióban, addig Rákóczi Ferenc és Péter Petra várja reggelenként a hallgatókat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet