Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

sebestyen-balazs

Ördög Nóra távozásával, idén ősszel új műsorvezetője lesz az RTL Klub-on futó X-Faktornak. A Blikk értesülései szerint a feladatot Sebestyén Balázs látja majd el, aki ezzel Stohl Andrást ütötte ki a feladat alól.

A 46 éves Stohl András és a 35 éves Sebestyén Balázs között régebbi viszály van, a bulvárlap szerint Stohl első könyvében azt állította, Balázs miatt lett mellőzött a képernyőn, mire ifjabb kollégája úgy reagált, hazugság az állítás. A Blikk szerint kettejük harcából ismét Balázs lett a győztes, így ő vezetheti az RTL Klub egyik legsikeresebb őszi műsorát, és övé lehet az ezzel járó álomgázsi.

Nemrég a Budapesti Fegyház és Börtön a jó hírnév megsértése miatt polgári pert indított Stohl András színész és Szalai Vivien újságíró, a Magyar börtönpokol című könyv szerzője ellen. Az első tárgyalást május 23-ra tűzték ki.

Koszta János közlése szerint a felperes annak megállapítását kéri, hogy a korábban öt hónapot börtönben töltő Stohl, illetve a színész ott szerzett “élményeit” könyvbe foglaló újságíró a kötetben szereplő valótlan állításokkal megsértették a Budapesti Fegyház és Börtön jó hírnévhez fűződő jogát. A kereset szerint a tavaly ősszel megjelent könyv a felperes társadalmi megítélését is hátrányosan érinti. Stohl Andrást teljesen megviseli az új botrány, erről bővebben ITT olvashatnak.

stohl-andras

Sebestyén Balázs nem először vezeti az X-Faktort. 2010-ben Ördög Nóra oldalán vállalta a szerepet, amelyet később visszamondott a rengeteg egyéb tevékenység mellet, hiszen a Class FM reggeli műsorának egyik vezetője, de ő vezette a Való Világot, A kódot, az 1 perc és nyersz című vetélkedőket is. Balázs idén kissé visszavett az őrült tempóból, egyelőre családjának szenteli figyelmét.

A Blikk megkérdezte Kolosi Pétert, az RTL csoport programigazgatóját, aki utalt arra, hogy Balázs vissza fog térni a képernyőre.

– Semmilyen módon nem került elő mérlegelési szempontként Stohl Andrással kapcsolatban Börtönpokol című könyve és az azzal kapcsolatos jogi ügy. Azt pedig, hogy ki vagy kik vezetik az X-Faktort 2013-ban, időben be fogjuk jelenteni. Sebestyén Balázs az RTL Klub egyik legfontosabb műsorvezetője, így nyilvánvalóan számítunk rá az őszi szezonban, méghozzá jelentős feladattal. Ez a feladat azonban egyáltalán nem biztos, hogy az X-Faktor műsorvezetése lesz – magyarázta Kolosi Péter.

A Blikk megkereste Stohl Andrást is, aki röviden a következőket nyilatkozta a lapnak:

– Nem tudok semmiről semmit, azt sem, hogy engem kérnek-e fel, és azt sem, hogy nem. Egyébként ha hívnak, elvállalom.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!