KezdőlapBulvárSerdült Orsi új hajszíne! + video

Serdült Orsi új hajszíne! + video

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Volt aki kinevette, de volt, aki meg sem ismerte Serdült Orsit, aki nemrég szőkéről barnára váltotta a hajszínét.

A Miss World Hungary 2009. cím birtokosa hosszú évekig szőkeként domborított, azonban a napokban megvált a különös ismertető jegyéről, és lecserélte a hajszínét. “Nincs szó magánéleti válságról, egyszerűen csak meguntam a szőkét. Már nyár közepén gondolkoztam rajta, hogy jó lenne egy kicsit váltani, meg ugye a hajamnak sem tett jót a sok szőkítés, úgyhogy végül visszatértem az eredeti hajszínemhez.” – meséli a tabutv.hu riporterének Serdült Orsolya, akinek a környezete vegyesen fogadta a döntését.

“Anyukám meglepődött, mert neki nem szóltam, hogy be fogom festetni a hajam. Miután elmentem szőkén, és hazamentem barnán, Ő egyből az arcához kapott… Apukám volt az, aki reggelente bejött a szobámba és kiröhögött, de most már megszokták. Másoktól megkaptam persze azt is, hogy borzasztó, meg hogy azonnal festessem vissza, de nekem így tetszik!” – mondta el a Tabu Tv internetes videójában Serdült Orsi.

A szépség egyébként mindig is egy egyszerű kislány volt, aki nem szívesen változtatott, de most erőt vett magán. “Az első napokban volt, hogy az RTL-ben sem ismertek meg. Csak néztek furán, hogy ki vagyok, de ettől nem aggódom, mert ez is én vagyok. A modell munkák miatt viszont érzem, amikor felkérések vannak, hogy már a legelején kell mondanom, hogy barna vagyok, és akkor mindenki megdöbben!” – osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Orsi, aki reméli, hogy az új hajszínével is fog tetszeni az embereknek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet