KezdőlapBulvárSírva fakadt a Dancing with the Stars zsűrije Tóth Andi és Andrei...

Sírva fakadt a Dancing with the Stars zsűrije Tóth Andi és Andrei Mangra bécsi keringőjén

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy igazán megható és nem mindennapi bécsi keringővel lépett parkettre Tóth Andi és Andrei Mangra.

Könnyfakasztó produkcióval lépett a táncparkettre Tóth Andi és Andrei Mangra, a bécsi keringőjük után a zsűri sem gondolta volna, hogy az énekesnővel ilyen kemény volt az élet. Az énekesnő produkciója előtt elmesélte, milyen nehéz volt a gyerekkora az édesapjával, aki számtalan alkalommal bántotta őt és családját.

A táncospár bécsi keringője után mindenki meghatódva ocsúdott fel, Ördög Nóra könnybe lábadt szemmel tudott csak megszólalni, Molnár Andi is a könnyeit törölgette, Lékai-Kiss Ramóna elcsukló hangon beszélt, de Stohl András sem tudta leplezni a könnyeit.

“Annak ellenére, hogy te vagy a legmagabiztosabb ezen a táncparketten, lehet, hogy neked van a legnagyobb szükséged arra a terápiára, amit a tánc ad” – mondta Ördög Nóra“Néha így kívülről nézve úgy tűnik, mintha önfejűen reagálnál a külvilág dolgaira. És szerintem ez csak egy olyan reakció, hogy te azt gondolod, neked egyedül kell megoldanod az élethelyzeteid. Hagyd, hogy mások segítsenek neked ezen az úton. Már nem kell semmitől tartanod és félned.”

“Én nem találom a szavakat azóta sem, azon gondolkozom, hogy óriási bátorság kell kitenni a szívedet így a táncparkettre és több ezer embernek, úgy, hogy nem pusztán táncoltatok, hanem egy táncszínházi előadást kaptam, minden egyes mozdulat szimbólumot hordozott, minden egyes mozdulatodban ott volt a történet” – fogalmazott Kováts Gergely Csanád.

Tóth Andi és Andrei Mangra természetesen 40 pontot kapott a bécsi keringőjére!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet