KezdőlapBulvárSokan támadták a mozgássérült nőt, amiért gyereket vállalt, de ő és a...

Sokan támadták a mozgássérült nőt, amiért gyereket vállalt, de ő és a férje nagyszerűen boldogulnak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A házaspár rengeteg kritikát kapott a döntése miatt, hogy gyereket vállal. A nő kerekesszékben ül, és ezért sokan úgy gondolták, alkalmatlan az anyaságra. Ő azonban mindenkinek bebizonyította az ellenkezőjét.

Alyssa és Jimmy mindketten 30 évesek, és New Yorkban élnek. 2013 nyarán ismerkedtek meg online, és nem sokkal később egymásba is szerettek. Ma már 8 éve együtt vannak, és kis családjuk újabb taggal bővült. Kisfiuk, Luke Charles Higgins, 2021 májusában született meg.

Terhessége alatt Alyssa rengeteg kritikát kapott, mivel sokan úgy gondolták, mozgássérültként nem válhat belőle jó édesanya. Alyssa egy gerincsérülés következtében bénult le még születésekor, és egész életében kerekesszékben ült. Ennek ellenére rendkívül önálló, és majdnem mindent meg tud oldani egyedül, bár a terhesség alatt egy kicsit több segítségre volt szüksége a férjétől.

„Jimmy sokat segít nekem, mentálisan, fizikailag, bármiben, ahogy azt minden normális férj megteszi a feleségéért” – mondja Alyssa.

Alyssa és Jimmy első perctől úgy érezték, hogy készen állnak a szülővé válásra, és nem is értik, miért hiszik azt az emberek, hogy ne lennének képesek megbirkózni a feladattal. Alyssa az Instagramon osztja meg történetüket, ahol 112 ezer követője van, és nagyon sokan támogatják, de az idegenek hozzászólásai gyakran bántóak, felelőtlennek nevezik, anélkül, hogy ismernék, és tisztában lennének a képességeivel.

„Nem ismerik a helyzetünket, és nem tudják, mire képes. Alyssa csodálatos barátnő, menyasszony, feleség, és most már édesanya is, és alig várjuk, hogy tovább gyarapíthassuk a családunkat” – mondta Jimmy.

„Nem veszem túlságosan a szívemre a kritikát, és néha csak nevetek rajta, mert nem értem, miért érzi jobban magát valaki attól, hogy mások felett ítélkezik” – mondja Alyssa, aki május óta boldogan dokumentálja az életét édesanyaként a közösségi médiában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet