KezdőlapBulvárSoma Mamagésa a lánya esküvőjéről: Az egyik legszebb dolog, amit valaha láttam

Soma Mamagésa a lánya esküvőjéről: Az egyik legszebb dolog, amit valaha láttam

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Férjhez ment Soma Mamagésa lánya, Hanna, a nagy napról pedig a híresség be is számolt közösségi oldalán. Soma pár nappal ezelőtt az esküvőre készített ruháját is megmutatta, ami nem mindennapi darab: a Guadalupei Szűzanya arcképe van rajta.

Hétvégén férjhez ment Soma Mamagésa lánya, az örömanya pedig követőivel is megosztotta az örömhírt, az esküvőre készült gyönyörű ruháját is megmutatta.

“Gondolkodtam egy darabig, hogy milyen ruha illik a nagy naphoz, amikor is a lányunk kimondja az igent. Anyaként számomra Földanyán és Ősanyán kívül a legnagyobb anya Szűz Anya, Guadalupe, Boldogasszony – sok neve van neki. Így hát úgy döntöttem, hogy a Romani Design-nal varratom meg a Szűz Anya mintás ruhámat a szertartásra. Ők maguk az inspirációt az Iparművészeti Múzeum felkérésére egy kiállításra kapták, saját gyökereikhez is nyúltak benne. Hálásan köszönöm nekik ezt a szépséget, ami abszolút méltó ehhez a szentségteljes eseményhez” – írta Soma az esküvő előtti napon.

Az esküvőről is írt pár sort Instagram oldalán, ahol az ifjú párról is megosztott egy képet.

“Még nagyon benne vagyok, még nagyon a hatása alatt vagyok, de már most tudom, hogy az egyik legszebb dolog, amit valaha láttam, az a pillanat, amikor a lányunk Hanna és a (de fura leírni…) férje: Misi égi szertartásán Révász Ágika a tünde zenéjével lehívta az égi áldást rájuk. Eközben a földön ültek a Hanna által horgolt szépséges kenderből szőtt mandalán, és megállt az idő. Megszűntek a gondolatok, kifeszült a jelen, és amit láttam, hallottam és éreztem, maga volt a tiszta és esszenciális szépség. Ma is többen visszagondoltunk erre a pár percre, még utólag is túdbőröztünk tőle. Ugyanilyen tökéletes volt előtte, utána minden pillanat. A testvéreimmel való főzés, amit már pénteken du. elkezdtünk, a férjemmel és Misi testvérével, Zsoltival a közös zenélés, as esküvői játékok 3 helyszínen, a tánc, a sok nevetés, kedves beszélgetések, a folyamatosan nyíló szeretet. Feloldottan, meghatódottan, feltöltötten ment el mindenki. legfőképp az ijfú pár, akik azt mondták: tökéletes volt az esküvőjük. Igen, az volt. Gyönyörű íve volt! (Ív mániás vagyok… ) Áldás volt, van rajta. Hála mindezér!” – írta Soma Mamagésa.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet