KezdőlapBulvárSophie Tanner, a nő, aki összeházasodott saját magával: azután döntött így, hogy...

Sophie Tanner, a nő, aki összeházasodott saját magával: azután döntött így, hogy barátja megcsalta a barátnőjével

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 42 éves Sophie Tanner 6 évvel ezelőtt kötött házasságot saját magával. A nő azután folyamodott ehhez a gesztushoz, amely az önmaga iránt táplált szeretetről szól, miután a korábbi kapcsolatai szenvedést okoztak neki.

Egy brit nő úgy döntött, hogy feleségül veszi saját magát, ezért 2015-ben ünnepséget szervezett, amelyre meghívta a családját és a barátait. Sophie Tanner fehér menyasszonyi ruhát viselt a szertartáson, amit egy birghtoni unitárius templom lépcsőjén tartottak. 6 évvel a nagy nap után Sophie a Daily Mailnek mesélt arról, hogy változott meg az élete.

Azt mondja, az élete jelentősen javult az utóbbi 6 évben, mert megtanulta értékelni önmagát. Sőt mi több, az utóbbi években a családjával és a barátaival való kapcsolatai is javultak.

Sophie öt évvel azután döntött úgy, hogy összeházasodik önmagával, miután egy komoly kapcsolata véget ért, mert a férfi megcsalta őt az egyik legjobb barátnőjével. 5 év magány után végül úgy döntött, különleges szertartással ünnepli meg azt a tényt, hogy megtanulta szeretni önmagát.

Sophie ugyanakkor arra is rájött, hogy korábbi kapcsolataiban mindig elsősorban a párja jólétére összpontosított, és elhanyagolta saját magát.

Mit gondol Sophie Tanner egy esetleges kapcsolatról?

Az esküvő az önmaga iránti szeretet szimbóluma volt a számára, és úgy gondolja, hogy azóta javult a kapcsolata a körülötte élőkkel. Ennek ellenére azonban nem zárja ki egy másik partnerrel való kapcsolat lehetőségét.

„Nagy támogatója vagyok az önmagunk iránti szeretetnek, de ez nem azt jelenti, hogy ellenezném a romantikus szerelmet. A két dolog nem zárja ki egymást. De úgy gondolom, hogy az önmagaddal kialakított jó viszony előnyös a romantikus kapcsolatok szempontjából is.” – vallja Sophie.

A brit nő azt állítja, hogy nyitott lenne egy kapcsolatra, és őszintén csodálja a boldog párokat. De nem tartja minden áron elérendő célnak, hogy kapcsolata legyen valakivel.

„Nagyon tisztelem azt a mély szerelmi viszonyt, amelyet két ember együtt alakíthat ki, mert ez igazán különleges, és tiszteletet érdemel. Nagyon csodálom azokat a párokat, akik képesek működőképes kapcsolatot kialakítani egymással. Tehát, igen, teljesen nyitott vagyok egy partnerre, de nem feltétlenül látom ezt a boldog és teljes élet egyetlen módjának.”

Arról is mesélt, hogy ért véget legutóbbi komoly kapcsolata, miután rájött, hogy a férfi megcsalta egy közeli barátnőjével, aki ráadásul paranoiásnak nevezte, amikor először gyanakodni kezdett.

„Mindig is optimista voltam, és általában meglehetősen gyorsan felépülök a nehéz időkből, de miután megcsaltak, eltartott egy ideig, mire felépültem. Ez alatt az idő alatt merült fel bennem a semmiből az önmagammal kötött házasság gondolata.” – mesélte.

Mivel az önmagával kötött házasságra nincs hivatalos jogi előírás, Sophie úgy döntött, hogy a rendezvényt a 2015-ös Brighton Fringe Fesztivál előadásaként regisztrálja, amely lehetővé tette számára, hogy a szertartást a szabadtéri színpadon, az unitárius templom lépcsőjén szervezze meg. Vásárolt egy menyasszonyi ruhát, és felkérte 15 barátnőjét koszorúslánynak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet