Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A napsütötte Bali igazi földi paradicsom. Úgy gondolhatnánk, hogy az ott élő nők mind tökéletesek. Azonban Sophie Partik nem volt ilyen szerencsés. Hosszú ideig küzdött különböző bőrproblémákkal (kiütésekkel, duzzanatokkal a szeme alatt) és hajproblémákkal.

Miután a nő úgy döntött, hogy megváltoztatja az étrendjét, javult valamennyit a helyzet. A szeme alatti duzzanatok azonban továbbra sem tűntek el.

Sophie számos szakembernél megfordult, különböző teszteket végeztek rajta, amelyeknek eredményei mind normálisnak bizonyultak, és senki nem tudta megmagyarázni, mi okozza ezeket a duzzanatokat. Az orvosok nem tudtak mást javasolni, csak műtétet, amivel megemelhetnék a szem alatti területet.

A nő jógaoktatója azt a tanácsot adta neki, hogy mondjon le a vízről, és igyon helyette csak gyümölcslevet vagy kókuszvizet, és biztosította róla, hogy ez a módszer valóban segíthet. Sophie úgy döntött, tesz egy próbát.

View this post on Instagram

Das reine Kokoswasser stammt aus den jungen, noch grünen Kokosnüssen und ist reich an Elektrolyten, Kalium und Antioxidantien. Diese Inhaltsstoffe sind richtig gut für den menschlichen Körper und somit stellt Kokoswasser herkömmliche Sportgetränke und ‚normales’ Wasser den Schatten. Für diejenigen unter euch, die mit Akne oder anderen Hautunreinheiten zu kämpfen haben: Ihr solltet die Eigenschaften der tropischen Frucht nutzen. Als Gesichtswasser klärt Kokoswasser die Haut und versorgt sie zusätzlich mit Feuchtigkeit. Egal, ob du das Kokoswasser trinkst oder äußerlich anwendest dein Darm & deine Haut werden es dir danken. •••• Despite its recent explosion in popularity, coconut water has been consumed for centuries in tropical regions around the world. In traditional Ayurvedic medicine, coconut water is believed to help digestion, urination, and even semen production. It has also traditionally been used to treat dehydration and given as ceremonial gifts throughout the tropics. Coconut water is extremely hydrating and remineralizing for skin and colon. Coconut water is a natural acid sterile solution, rich in essential aminoacids, sugars, vitamins, minerals and salts. #dryfasting#hydration#healthylifestyle#healthyliving#livingwater#veganfit#veganfitgirl#balilife#coconutwater#weightlossjourney#weightlosstransformation#healthyeating#rawveganlife

A post shared by SOPHIE PRANA (@pimpyourprana) on

Családtagjai és ismerősei ellenezték a dolgot, arra a közismert igazságra hagyatkozva, hogy a víz az alapja minden életnek. Azonban a kísérlet rendkívül gyorsan pozitív eredményeket hozott.

Az első változás mindössze néhány hónapon belül a szem alatti táskák eltűnése volt. Ezenkívül a nő azt tapasztalta, hogy jelentősen javult a bőre állapota is, a haja rugalmasabb és egészségesen ragyogó lett, és még a kisebb ráncok is eltűntek az arcáról.

Mi a titok? Sophie kizárólag friss gyümölcsleveket fogyaszt víz helyett. A sportolók ezt a folyamatot „szárításnak” nevezik, amikor a test nem kap vizet, és így megszabadul a fölösleges folyadéktól.

View this post on Instagram

Rushing is my natural rhythm, even when I try to slow down. In an attempt to ease into my day more mindfully, I decided to work yoga into my morning routine and have stayed with this for the last four years, almost any morning 👊🏼. Studies suggest that doing yoga can relieve anxiety and make you more flexible. Setting up a regular morning practice is beneficial because it creates a ritual and even though I might be tired, stiff or not in the mood – I always feel better after I have stretched, opened up my body and fueled my system with oxygen 🧘🏽‍♂️. My day really starts diffrently if I practice my Asanas and if I don‘t get on my mat in the morning I will find 1000 excuses to not do it the rest of the day. Do you work out or stretch in the morning or are you rather the evening workout person? 📸: @julia_ekr 💕 yogamornings#yogainspo#yogalife#meditationspace#morningmotivation#morningroutines#morningyogapractice#stretching#stretchingroutine#yogaoffthemat#yogaheals#yogahelps#yogaeverywhere#yogaeverydamnday#yogavideos#asanapractice#asanarebel#yogaclothing#yogateacher#yogateacherlife

A post shared by SOPHIE PRANA (@pimpyourprana) on

Sophie egy éven át alkalmazta ezt a módszert, és nem is akar felhagyni ezzel az életmóddal. A külső változások mellett a nő az általános egészségi állapotában is javulást tapasztalt, mivel elegendő tápanyaghoz jut a gyümölcsökből.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!