Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

SP legújabb, “Kérlek hogy II” című videoklipjét még csak egy hónapja játssza a magyar zenecsatorna, de máris több mint 170.000-en nézték meg a világhálón. SP legújabb, “Kérlek hogy II” című videoklipjét még csak egy hónapja játssza a hazai zenecsatorna, de máris több mint 170.000-en nézték meg a világhálón. A 2007-es év hip-hop felfedezettje, a It’s Rite Hip-Hop Jam III. helyezettje egyre csak menetel fel a slágerlistákon.

Sokan csak a közelmúltban ismerték meg az új hazai R’n’B csillag, SP nevét, noha aktuális dala – amely szerepel “Standard” című, idén nyáron megjelent albumán – egy 3-4 éves SP-szerzemény átdolgozása.

A “Kérlek hogy II” videoklipet egy gyönyörű budapesti szálloda tetején, illetve egy amerikai Ford Mustangban forgatták. A kisfilmen egy 25 fős stáb dolgozott egy RED kamerával, valamint egy különleges esőztetési technikával. Radics Balázs volt a rendező-operatőr, ám az alap elképzelés/ötlet SP képzeletére volt bízva, ugyanis SP a zenei élet mellett divat- és reklámfotózással foglalkozik, tehát a vizuális dolgok sem állnak távol tőle (legutóbb például Lola sajtófotóit készítette ő).

A klipben szerepet kapott Váradi Vivien, a Jóban Rosszban című sorozat ex-sztárja, Papp Gergely, a Bedlam Records kiadó tulajdonosa, SP zenei producere, Pixa, illetve Papa Jo.

S ez még csak a kezdet. Még egy videoklip biztosan készülni fog a “Standard” című nagylemezről, a “Parfüm” című szerzeményből, de ezzel párhuzamosan már zajlanak az új album munkálatai is. Érdemes lesz rá odafigyelni! Különösen azért, mert sok előadóval ellentétben SP saját maga szerzi a dalait, írja a szövegeit, így teljes mértékben azt lehet mondani, hogy azok valós történéseken, érzéseken alapulnak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!