KezdőlapBulvárSP - Kérlek hogy II

SP – Kérlek hogy II

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

SP – Kérlek hogy II: SP legújabb videoklipjét a „Kérlek hogy II”-t még csak egy hónapja játssza a hazai zenecsatorna, de máris több mint 140.000-en nézték meg a világhálón és egyre csak menetel fel a slágerlistákon. A videoklipet egy gyönyörû szállodában forgatták Budapest tetején és a külsõ felvételekhez egy amerikai Ford Mustangot is használtak.

A videoklipen egy 25 fõs stáb dolgozott egy RED kamerával, illetve egy különleges esõztetési technika is bevetésre került. Radics Balázs volt a rendezõ-operatõr, de az alapelképzelés/ötlet SP képzeletére volt bízva, ugyanis SP a zenei élet mellet divat/reklám fotózással foglalkozik, tehát a vizuális dolgok sem állnak távol tõle. ( legutóbb pl. LOLA sajtófotóit csinálta ) A klipben szerepet kapott Váradi Vivien, a Jóban Rosszban c. sorozat ex sztárja, Papp Gergely a kiadó tulajdonosa, SP zenei producere Pixa illetve Papa Jo.

Sokak számára csak 3-4 hónapja lehet ismerõs SP, az új R’n’B csillag neve. Legújabb klipje, a Kérlek hogy II azonban egy 3-4 éves SP számnak, a Kérlek hogy-nak az újradolgozása. Sok ” tini sztárral” ellentétben SP saját maga szerzi a dalait, írja a szövegeit, így teljes mértékben azt lehet mondani, hogy valós történéseken, érzéseken alapulnak a számai. A történet nem áll meg. Még egy videoklip biztosan készülni fog a STANDARD c. nagylemezrõl, a Parfüm c. klubslágerbõl, de ezzel párhuzamosan már zajlanak az új nagylemeznek a munkálatai is. Érdemes lesz rá odafigyelni!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet