KezdőlapBulvárSri Lankára költözne Görbe Nóra: Nem kell fűteni, meleg van és a...

Sri Lankára költözne Görbe Nóra: Nem kell fűteni, meleg van és a nyugdíjamból is meg lehet élni

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Görbe Nóra, a Linda című sorozat sztárja nemrég interjút adott a Hot! magazinnak, amiben többek között az idén márciusban elhunyt Gát Györggyel való kapcsolatáról is beszélt, valamint arról, hogy akár azt is el tudná képzelni, hogy Sri Lankára költözzön nyugdíjas éveiben.

A Linda 40 évvel ezelőtt került először adásba, és ebből az alkalomból készült egy friss interjú a sorozat ikonikus főszereplőjét alakító színésznővel, a most 67 éves Görbe Nórával. Az örömbe azonban üröm is vegyül, hiszen a sorozat megálmodója és megalkotója, Gát György idén márciusban hunyt el.

„Gát György alkotta meg ezt a világot, engem pedig feltett a piramis tetejére, és ennek meg kellett felelni. Ebben nem volt egyszerű élni. Előtte sok más szerepet játszottam, de a Linda után ezek fokozatosan elkezdtek csökkenni. Elment mellettem pár szerep, amit sajnálok, de volt, amit egyáltalán nem” – magyarázta Görbe Nóra az interjúban.

Görbe Nóra és Gát György egy ideig egy párt is alkottak, két közös gyerekük is született, és a színésznő azt mondja, a rendező halála nagyon megviselte a családot.

„Elképesztően nagy űrt hagyott maga után. A gyerekeket rettenetesen megviselte, és megviseli ma is. Egy nagyon sűrű energia volt, aki pedig ilyen emberrel él, az tudja, hogy nem egyszerű. A mai napig úgy érzem, hogy itt van, és nem hagyott el minket” – mondta a színésznő, aki sokrétű, bonyolult emberként jellemezte néhai férjét, és gyerekei édesapját.

„Tipikusan az az ember, akit ha kidobtak az ajtón, visszajött az ablakon. Mindig küzdött az igazáért, mert amit leírt és megalkotott, arról meg volt győződve, hogy sikeres lesz. És igaza is lett. Nagy érzéke volt ahhoz, hogy mit szeretett a közönség” – tette hozzá.

A beszélgetés során ugyanakkor az is felmerült, hogy Görbe Nóra akár azt is el tudja képzelni, hogy Sri Lankára költözzön nyugdíjas éveiben.

A színésznő korábban is járt már az országban, legutóbb pedig egy egész hónapot töltött ott, és nagyon békésnek találta a környezetet.

„Nagyon komolyan gondolkodom azon, hogy a nyugdíjas éveimben külföldre költözöm, Srí Lankára. Egy hely, ahol nem kell fűteni, nem kell ruha, mert meleg van, nem utolsósorban pedig meg lehet élni a nyugdíjamból. Már csak a tenger zúgását szeretném hallgatni, azt az erőt, ami abból jön. Amikor ott jártam, kimentem reggel, csak ültem, és hallgattam a tenger hangját. Olyan erőt és gondolati békét ad, hogy hihetetlen!” – fogalmazott ezzel kapcsolatban a színésznő, aki ma már nagyon megfontolja, milyen szerepeket vállal el.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet