Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Károly herceg súlyos betegségben szenved, emiatt pedig nem tudja kellően elvégezni királyi feladatait.

Súlyos betegségben szenved Károly herceg. Valószínűleg soha nem lesz belőle király

A most 69 éves Károly memóriavesztéssel küzd és a térben sem tud sok esetben tájékozódni. Felesége, Camilla szerint Károly herceg Alzheimer-kórban szenved, írja a német Neue Post magazin.

Károly betegségének híre üstökösként csapott a királyi családra, II. Erzsébet királynő nagyon aggódik fiáért, hiszen őt szánta a királyi trónra. Ha a herceg valóban Alzheimer-kórban szenved képtelen lesz vezetni a Brit Királyságot.

A People magazin szerint birtokában van egy dokumentum, ami megerősíti, hogy Károly herceg Alzheimerben szenved, ennek következtében pedig Vilmos herceg lesz a következő a trónöröklésben, ez pedig megerősíti a “konspirációs” elméleteket, mely szerint II. Erzsébet már tavaly azon gondolkozott, hogy unokáját tegye királlyá.

A teória szerint Erzsébet királynő jobban örülne, ha Vilmos követné a trónon, mert ezzel frissítené és fiatalítaná a királyi családot, ugyanakkor Vilmos herceg sokkal népszerűbb, mint apja, Károly herceg.

A Neue Post szerint Károly herceg már az Alzheimer előrehaladott állapotában van, így mindent bevet, hogy csökkentse a betegség tüneteit, akkor, amikor nyilvánosan megjelenik.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!