KezdőlapBulvárSúlyos betegségben szenved Károly herceg. Valószínűleg soha nem lesz belőle király

Súlyos betegségben szenved Károly herceg. Valószínűleg soha nem lesz belőle király

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Károly herceg súlyos betegségben szenved, emiatt pedig nem tudja kellően elvégezni királyi feladatait.

Súlyos betegségben szenved Károly herceg. Valószínűleg soha nem lesz belőle király

A most 69 éves Károly memóriavesztéssel küzd és a térben sem tud sok esetben tájékozódni. Felesége, Camilla szerint Károly herceg Alzheimer-kórban szenved, írja a német Neue Post magazin.

Károly betegségének híre üstökösként csapott a királyi családra, II. Erzsébet királynő nagyon aggódik fiáért, hiszen őt szánta a királyi trónra. Ha a herceg valóban Alzheimer-kórban szenved képtelen lesz vezetni a Brit Királyságot.

A People magazin szerint birtokában van egy dokumentum, ami megerősíti, hogy Károly herceg Alzheimerben szenved, ennek következtében pedig Vilmos herceg lesz a következő a trónöröklésben, ez pedig megerősíti a “konspirációs” elméleteket, mely szerint II. Erzsébet már tavaly azon gondolkozott, hogy unokáját tegye királlyá.

A teória szerint Erzsébet királynő jobban örülne, ha Vilmos követné a trónon, mert ezzel frissítené és fiatalítaná a királyi családot, ugyanakkor Vilmos herceg sokkal népszerűbb, mint apja, Károly herceg.

A Neue Post szerint Károly herceg már az Alzheimer előrehaladott állapotában van, így mindent bevet, hogy csökkentse a betegség tüneteit, akkor, amikor nyilvánosan megjelenik.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet