KezdőlapBulvárSúlyosbodott Reviczky Gábor egészségi állapota, áttétei vannak: „Tíz éve rákos vagyok, de...

Súlyosbodott Reviczky Gábor egészségi állapota, áttétei vannak: „Tíz éve rákos vagyok, de nem vettem észre”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Idén tavasszal derült ki, hogy rákot diagnosztizáltak Reviczky Gábornál, júliusban arról mesélt a színész, hogy bár súlyosbodott a betegsége, de jól viseli, egyedül jár a kezelésekre, a munkát sem hagyta abba. Most viszont aggasztó hírekről számolt be a színész az ATV Húzós című podcastjében.

Reviczky Gábor elmondta, romlott az egészségi állapota, kiderült, hogy ötszörös csontáttétje van, emellett pedig nyirokmirigyrákkal küzd. Betegsége miatt jelenleg alkalmatlan a munkára, színházi szerepeit sem viszi, mert hamar elfárad.

A színész Rónai Egon műsorában beszélt arról, hogy most már sokkal nehezebben viseli a betegségét és a kezeléseket.

„Színházra most nem vagyok alkalmas. Most legalábbis nem. Forgatok, és ott is elfáradok, de a forgatás tartja bennem a lelket, illetve az, amikor felvétel van, mert akkor semmit nem érzek, de utána elfáradok. Nagyon hamar elfáradok, de hát ez valószínűleg a kemótól van, és remélem, hogy ennek most már vége lesz” – mondta Reviczky Gábor.

A színész azt is elmondta, valószínűleg már éve óta beteg volt, csak ez nem derült ki.

„Nem tudatosult, hogy ilyen súlyos betegségem van. Mondták, hogy tele vagyok ráksejttel, a biopszián egyetlen egy ép sejtet sem találtak, úgyhogy onnan mindent ki kellett vagdosni. Az orvos elárulta, hogy ez nem egy friss dolog, hanem 5-10 éves. Ez pedig azt jelenti, hogy nekem már tíz éve rákom van, de én semmit nem vettem észre, csak egyik napról a másikra elzáródott a húgycsövem. Bedurrant ez a dolog, nem voltak előjelei” – mesélte Rónai Egonnak a népszerű színész.

Reviczky Gábor betegsége kezdetekor elutasította a kemóterápiát, mert a cson-izotópiás vizsgálat után úgy tudta, nincsenek áttétei.

A PET CT-n azonban kiderült, hogy nagyobb a baj, mint gondolta.

„Kiderült, hogy a csontban ötszörös áttét van, továbbá van még egy nyakmirigyrákom is. Ez már egy szövődmény, és nem ugyanaz a ráksejt, mint ami a prosztatában volt, hanem tovább fejlődhetett. Emiatt pedig persze, hogy bevállalom a kemót, mert a legszörnyűbb halál a csontrákos halál, amikor üvöltve halnak meg a betegek a fájdalomtól” – mesélte Reviczky Gábor.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet