KezdőlapBulvárSusan Boyle 12 hónapon belül újra az albumlisták élén!

Susan Boyle 12 hónapon belül újra az albumlisták élén!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A nemzetközileg méltán elismert lenyűgöző énekesnő, Susan Boyle új lemezével, a „The Gift”-tel azonnal a hivatalos brit albumlista és az amerikai Billboard Top200 élére ugrott, rekordot döntve ezzel: ő az első énekesnő, akinek 12 hónapon belül mindkét albuma vezetni tudta mindkét listát!

A zene történetében egyetlen együttes volt, akinek sikerült ugyanezt elérnie: a Beatlesnek 1969-ben.

Azzal, hogy a szenzációs Susan Boyle régóta várt új albuma az amerikai albumlista élén nyitott, a Soundscan történetében a „The Gift” lett a leggyorsabban fogyó karácsonyi album. Nagy-Britanniában a lemezből az első héten 102.993 darabot adtak el, így Chery Cole után Susan a második énekesnő, akinek sikerült a lemez megjelenését követő 1 héten belül több mint 100.000 példányt eladni.

A Britain’s Got Talent tehetségkutató verseny nyertesének 2009-ben megjelent debütáló albuma, az „I Dreamed A Dream” a világ legtöbb példányszámban elkelt lemeze lett tavaly, valamint az eladási listák történetében a leggyorsabban fogyó album is, több mint 10 millió példányban kelt el, és minden előrendelési rekordot megdöntött az Amazonon.

Simon Cowell így nyilatkozott: „Susan egyszerűen lenyűgöz, ismét új jelentést adott a”kivétel” fogalmának. Ő az én szupernőm!”

Susan Boyle is kifejezte háláját: „Soha életemben nem voltam még boldogabb. Ez hihetetlen eredmény, amire sosem számítottam. Mindenkinek nagyon köszönöm, aki támogatott, az álmaim válnak most valóra! A családommal és a barátaimmal mindenképpen megünneplem ezt a sikert.”Steve Barnett, a Columbia Records elnöke szerint: „A mindent elsöprő pozitív válasz Susan új albumára egy erőteljes visszajelzés egyedi tehetségére. Világszerte képes megérinteni rajongói szívét, akik ki is mutatják, mennyire szeretik és támogatják kedvencüket.”

Martin Talbot, a UK Official charts Company ügyvezető igazgatója szintén boldog: ” Ez egy nagyszerű eredmény Susan Boyle-tól, aki így már 2 #1 albumot tudhat magáénak 12 hónapon belül. A „The Gift” a karácsonyi szezon első nagy albuma, ami még csak egy hete jelent meg, és amelyből még biztos rengeteg fogy majd az ünnepi időszak alatt.”

A „The Gift” világszerte óriási siker: Amerikában, Új-Zélandon, Ausztráliában, Írországban, Kanadában, Csehországban és Indiában már platinalemez, míg Angliában és Belgiumban aranylemez, és hamarosan ott is eléri a platina státusz! Az eddig beérkezett eredmények alapján Hollandiában és Új Zélandon szintén #1 pozícióban nyitott, míg #2 Ausztráliában, #4 Belgiumban, #5 Írországban. Hazánkban Susan Boyle új albuma #22 pozícióban debütált, de hamarosan tovább fog emelkedni.

Mindez még csak a kezdet a „The Gift” számára, a siker folytatódik!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet