KezdőlapBulvárSzabó Győző odapirított a Konyhafőnök VIP zsűrijének!

Szabó Győző odapirított a Konyhafőnök VIP zsűrijének!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Görbe tükröt mutatott a Konyhafőnök VIP zsűrijének Szabó Győző. A színművész mindhárom zsűritag bőrébe belebújt, hogy legjellemzőbb gesztusaikat, szófordulataikat parodizálja.

A színművész késélre menő küzdelmet folytatott a Konyhafőnök VIP versenyében, ahol egészen a döntőig menetelt. Bár számára már véget ért a verseny, azt mondja, egy életre szóló élmény volt a Konyhafőnök VIP-ben töltött idő, így hát méltó módon szeretett volna köszönetet mondani érte.

Győző elképesztő színészi képességeiről tett tanúbizonyságot azzal, hogy a versenyben való részvételét megkoronázta egy általa készített paródiával, melynek középpontjában a zsűri, vagyis Wossala Rozina, Fördős Zé és Sárközi Ákos állnak.

A színész mindhármuk bőrébe belebújt, mókásan lemodellezve azt, milyen is a megmérettetés egy versenyző, egész pontosan az ő szemszögéből. Az általa megálmodott paródiából végül egy kisebb, akár önálló estnek is beillő előadás kerekedett. Produkcióját a kamerák is rögzítették, mert a célja azt volt, hogy derűs, kacagtató pillanatokat szerezzen ezzel nemcsak a zsűrinek és a stábnak, hanem most már a nézőknek is.

„Imádtam itt lenni. Köszönök mindent a Konyhafőnök teljes stábjának, mindenkinek” – köszönt el a színművész ezzel a paródiával a versenytől, mely április 28-ig folytatódik, amikor is kiderül, kié lesz a konyhafőnöki cím és a 10 millió forintos főnyeremény.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet