KezdőlapBulvárSzakács Erika lett a The Voice győztese!

Szakács Erika lett a The Voice győztese!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szombat este tartották a The Voice fináléját, amelyet a 18 éves erdélyi lány, Szakács Erika nyerte, valamint az ezzel járó 36 milliós főnyereményt.

Három versenyző került a The Voice döntőjébe: Kovács Harmat, Szakács Erika és Kovács Aliz. Az est folyamán mindhárom hány bebizonyította, hogy ott van a helye a döntőben, ám csak egy vihette haza a főnyereményt, és természetesen a győztes címet.

Miután Manuel versenyzője, Kovács Harmat kiesett a finálé előtt, Miklósa Erika két versenyzője között dőlt el a nyertes kiléte. A nézők szavazatai alapján pedig az erdélyi származású Szakács Erika lett a The Voice győztese!

Erika a győzelem után szóhoz sem jutott, sírva vette át a neki járó trófeát. A 36 millió forintos főnyeremény mellé jövőre felléphet a Sziget-en is.

„Fel sem fogom, nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek” – mondta Szakács Erika miután megnyerte a The Voice 2023-as adását!

Nézd vissza Szakács Erika közös produkcióját Miklósa Erikával!

Fotó: RTLHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet