Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nagy a boldogság Dancs Annamari életében, szerelme megkérte a kezét.

Dancs Annamari újra boldog és ezerrel élvezi az életet, az énekesnő nemrég teljes erőbedobással tért vissza a munkába, de a szerelem is bearanyozza az életét. Párja decemberben kérte meg az Operettszínház énekesnőjének kezét.

Egy éve élnek boldog párkapcsolatban, most a Lokálnak azt is elárulta, hogy tavaly decemberben jegyezték el egymást. A pár egyelőre nem tervez esküvőt, az énekesnő szerint egy kapcsolatot nem a papír tart össze.

Ha az esküvőt nem is, de a nyaralást már tervezik.

„A párommal most kezdjük el tervezni a nyaralást, és természetesen a kisfiam is velünk jön majd. (…) Ádám nagyon mozgékony, energikus és kedves kisfiú. Örülök, hogy szerető családban nőhet fel. A párom ugyanis az én életemben és az övében is biztos pontot jelent. Sajátjaként szereti a gyermekemet, és ez számomra a legnagyobb áldás. Amint a kisfiam meglátja a kedvesemet, szalad oda hozzá, és ugrik a nyakába. A viszonyuk nagyon mély és különleges.” – mondta az énekesnő.

Az erdélyi származású énekesnő nemrég őszintén vallott előző férjéről, ezt itt olvashatjátok el.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!