Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mint ahogy azt tavaly decemberben megírtuk, az egy évet sem bírta ki Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté házassága, a pár nem sokkal fiúk születése után szakított.

"Megalázkodtam úgy, ahogyan csak egy szerelmes nő teheti." - Dancs Annamari először beszél válásáról
Fotó: BEST Magazin/Facebook

Az erdélyi származású énekesnő decemberben írta meg Facebook oldalán, hogy 2017 nyarán költözött külön férjével, mert férje nem találta meg mellette és pár hónapos kisbabájuk mellett a boldogságot. Dancs Annamari most először a BEST magazinnak nyilatkozott a szakításról.

“Hét éve ismerjük egymás Mátéval, egyszer már szakítottunk, majd újra egymásra találtunk. Sokban különböztünk, de elfogadtuk egymást, és a legnagyobb békében és boldogságban éltünk. Az utolsó három évünk mesébe illő volt. Aki ismer, tudja rólam, hogy a legnagyobb rajongással szerettem a férjemet, azt a törődést, gondoskodást, amire csak egy szerelmes nő képes, mind megadtam neki. Gyönyörű volt az esküvőnk, majd sok nehézség és küzdelem árán megfogant a babánk, aki tavaly februárban, 2 kiló 20 dekával, koraszülöttként jött világra. Szépen cseperedett, Máté ügyes apuka volt, mindenünk megvolt a boldogsághoz. Aztán nyár elején sokként ért, amikor azt mondta, ő nem boldog, másképp szeretne élni, nem így képzeli el a családot. Amikor visszakérdeztem, mit ért azon, hogy másképp nem kaptam választ.” – mondta el Annamari a BEST-nek.

Az énekesnő arról is beszélt a BEST-nek, hogy hatalmas traumaként élte meg, hogy férje egyik napról a másikra úgy döntött elhagyja őt pár hónapos babájával.

“Megalázkodtam úgy, ahogyan csak egy szerelmes nő teheti. Végül el kellett fogadnom, hogy ő már rég döntött, másvalakit választott helyettem” – fogalmazott Dancs Annamari.

A magyarországi bulvárlapok arról is cikkeztek, Kerényi Miklós Máté hamar megtalálta a boldogságot, a feleségénél kétszer fiatalabb kolléganője oldalán, Kardffy Aishába szerelmes.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!