KezdőlapBulvárSzívszorító szavakkal búcsúzik édesanyjától Anne Heche 20 éves fia

Szívszorító szavakkal búcsúzik édesanyjától Anne Heche 20 éves fia

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tegnap elhunyt Anne Heche amerikai színésznő, miután az orvosok lekapcsolták őt a lélegeztetőgépekről. A színésznő múlt héten szenvedett súlyos balesetet, aminek következtében olyan sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét.

Az 53 éves hollywoodi sztár autójával rohant bele egy családi házba, kórházba szállították, de nem ébredt fel a kómából, az orvosok agyhalottá nyilvánították. Csak azért tartották életben, hogy kiderüljön, alkalmas-e szervdonornak, ugyanis a színésznő korábban úgy határozott, ha bármi történik vele, szerveit adományozzák másoknak.

Anne Heche-nek két fia van, nagyobbik gyereke, a 20 éves Homer Laffoon szívszorító üzenetben búcsúzott édesanyjától. A színésznő fia Coleman “Coley” Laffoon-től született, akivel 2001 és 2009 voltak házasok. A színésznő legkisebb fia, Atlas Heche Tupper jelenleg 13 éves, édesapja James Tupper.

“A testvérem, Atlas és én elvesztettünk az édesanyánkat. Ez a hat nap hihetetlen érzelmi hullámvasút után, mély szomorúság maradt bennem, szavak nélkül maradtam” – nyilatkozta Homer a Page Six-nek.

“Remélhetőleg anyukám megszabadult a fájdalomtól, és elkezdi felfedezni azt, amit én úgy szeretek elképzelni, mint az örök szabadság. Ez alatt a hat nap alatt barátok, családtagok és rajongók ezrei adták tudtomra a szeretetüket” – folytatta.

“Hálás vagyok a szeretetükért, ahogyan az apukám, Coley és a mostohaanyám, Alexi támogatásáért is, akik továbbra is a támaszomat jelentik ez idő alatt. Nyugodj békében anya, szeretlek, Homer” – zárta sorait a színésznő fia.

Anne Heche számos filmben szerepelt az 1990-es években, köztük a Hat nap, hét éjszaka vagy a Fedőneve: Donnie Brasco című alkotásban.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet