KezdőlapBulvárAutóbalesetet szenvedett Anne Heche, kritikus az állapota

Autóbalesetet szenvedett Anne Heche, kritikus az állapota

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Súlyos autóbalesetet szenvedett Anne Heche amerikai színésznő, aki autójával egy Los Angeles-i otthonba csapódott, autója és a ház is kigyulladt. A színésznő égési sérüléseket szenvedett, kritikus állapotban szállították kórházba, de várhatóan életben marad.

Anne Heche a hírek szerint kritikus állapotban került kórházba, miután pénteken autóbalesetet szenvedett Los Angelesben.

Az autó sofőrje nagy sebességgel haladt, amikor letért az útról és egy lakóháznak ütközött – mondta Jeff Lee, a Los Angeles-i rendőrség sajtószóvivője a CNN-nek. Később kiderült, hogy az autót Anne Heche színésznő vezette.

Az ütközés következtében az autó lángokba borult, a sofőr pedig égési sérüléseket szenvedett. A Los Angeles-i tűzoltóság mentősei kritikus állapotban szállították a színésznőt egy helyi kórházba. A tűzoltóknak több mint egy órába telt, mire “bejutottak, körülhatárolták és teljesen eloltották a makacs lángokat az erősen megrongálódott építményben” – közölte a LAFD.

Más sérülésről nem érkezett jelentés.

Heche először az “Another World” című szappanoperában vált ismertté, ahol 1987 és 1991 között az ikrek, Vicky Hudson és Marley Love kettős szerepét játszotta, és alakításáért Daytime Emmy-díjat kapott. Ezt követően olyan filmekben játszott, mint a “Donnie Brasco”, a “Hat nap, hét éjszaka” és a “Wag the Dog”.

Romantikus kapcsolata Ellen DeGeneres-szel a 90-es évek végén intenzív médiafigyelmet eredményezett. Egy 2021-es, a Page Sixnek adott interjúban Heche azt mondta, hogy “feketelistán” érezte magát, miután nyilvánosságra hozta kapcsolatukat.

“10 évig nem csináltam stúdiófilmet” – mondta Heche, aki 1997 és 2000 között járt DeGeneresszel.

Heche az utóbbi időben számos tévésorozatban szerepelt, többek között a “The Brave”, a “Quantico” és a “Chicago P.D.” című sorozatokban. IMDB-profilja szerint jelenleg több színészi projektje van utómunkálatok alatt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet