KezdőlapBulvárSzívszorító üzenetet talált a férfi a partra vetett palackban. Olvasd el mi...

Szívszorító üzenetet talált a férfi a partra vetett palackban. Olvasd el mi volt benne!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A palacbka zárt üzenetek mindig valami nagy titkot rejtenek, az ember leginkább szeretteinek ír titkos üzenetet, majd bedobja a vízbe, hogy sodródjon a kívánság az álmok beteljesülése felé. Készítettél már valaha palack postát?

palack

Egy floridai férfi minden reggel sétálni szokott a tengerparton, figyeli a hullámokat, kémleli az eget, feltöltődik, és energiát gyűjt az aznapi történésekhez. Egy reggel azonban Steve Mershonnal nagyon váratlan dolog történt, a partra sodródva talált egy palackot, melyben a következő üzenet állt.

“Kedves Daniel!

Sajnálom, hogy meghaltál. Ha élnél, együtt fociznánk és kosaraznánk Matthew-val, Oscarral és Brandonnal. Te voltál a legjobb barátom, a kedvenc zenénk pedig Austin Moon volt. Remélem, jól érzed magad Jézusnál.

Legjobb barátod,
Jonothan Torres”

level-palack-meghato

A palackban egy ötödikes fiú szívszorító levele volt barátjának, aki nemrég halt meg. A férfi alig tért magához, amikor elolvasta a levelet, könnyeivel küszködött. Elhatározta, hogy, amikor legközelebb a tengeren hajózik, magával viszi a palackot, visszadobja, és ő is mellékel egy általa írt levelet. Aki megtalálja majd a palackot, már két üzenetet fog olvasni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet