Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Teljesen kiborult Boggie, napok óta aludni sem tud, miután kiskutyáját megtámadta és megölte egy amerikai bulldog.

Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival Boggie azt a történetet, ami már napok óta nem hagyja nyugodni, egyúttal fel szeretné hívni a figyelmet is, hogy mással ne forduljon elő hasonló.

“Nagyon fájdalmas napokon vagyunk túl a családommal, és nagyon nehéz megérteni és feldolgozni ezt a tragédiát. Örökké bennem marad ez a trauma és egész életemre meghatározza a kutyákhoz való viszonyomat. Lehetetlen feldolgozni azt, hogy nem tudtam megmenteni Palkót. Akármilyen fájdalmas is, mégis úgy éreztem muszáj beszélni erről.” – írja az énekesnő Facebook-bejegyzésében.

Boggie október 21-én, vasárnap Salgótarjánban koncertezett, majd zenekarával elment kirándulni a Zagyva forráshoz. A turistaút elején állt egy ház, aminek udvarán kutyák voltak. Odafele menet még nem volt probléma, visszafele azonban egy kutya kiszabadult a kerítés mögül és egyből Boggie és kutyája, Palkó irányába indult, majd azonnal rávetette magát a kutyára.

Az énekesnő megpróbálta megvédeni kiskutyáját, de az agresszív kutya őt is megharapta. Az amerikai bulldog végül a szájába vette a kiskutyát és a kerítés alatt visszaráncigálta a területére, ahol Boggie szeme láttára végzett vele.

“Én fél óráig ziháltam Palkó szerencsétlen holtteste felett és sírtam kétségbeesve… Miért? Miért kellett ennek az ártatlan kis teremtésnek így meghalnia? Palkó soha senkinek nem ártott, egy áldott, kedves, jó szándékú, nyugodt kutya volt, aki mindenkinek csak örömet okozott az életében. Miért nem tudtam megmenteni?” – írta Boggie.

“Hálát adok az Istennek, hogy nem volt velem Lenke, a kislányom. Hálát adok az Istennek, hogy nem volt ott és nem ő sétáltatta Palkót. Nem hagy nyugodni a gondolat, hogy mi lett volna, ha Lenkét sem tudom megmenteni… NEM TUDOM MEGVÉDENI A CSALÁDOMAT EGY ILYEN VADÁLLATTAL SZEMBEN!?” – tette hozzá, majd elmondta, a bulldog gazdája korrektül, és jogszerűen járt el az eset után, rendőrt, és mentőt hívott, készséges volt, és sajnálkozott.

Napok óta nem tudok aludni. Tudom, most arról kéne írnom, hogy mennyire fantasztikus volt az ötödik születésnapi…

Posted by BOGGIE on Monday, October 29, 2018


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!